Çözüldü sunucumda blok koyulmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkertt124
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkertt124

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ilkertt124

Discord:

ilkerpro0

sunucumda nedense bazı yaptıgım traplara kimse blok koyamıyor oralara rg de eklemedim mesela ben o elitrapvpde bir iki bloga blok koyabiliom gerisine koyulmuyor ve bide boxpvp de ben op ken kimse obsidyen kıramıyor ben op deilken kırabiliyorlar ben herkezin kırabilmesini istiyorum oraya ayrı üst versemde rg leri silsemde düzelmior ben /deop kendimi yapmazsam kimse kıramıyor /op yapıncada geri kırılmıyor ve bunun aynısı sandıktada oluyor bu iki sorunu nasıl düzelticem lütfen yardım yedin bıktım artık

Büyük ihtimal WorldGuard (veya herhangi bir alan koruma plugini) veya Essentials'dan kaynaklanıyor.

Trap’lara blok koyulamıyorsa önce /region info yap, gizli RG varsa /region remove ismi ile sil. Yoksa server.properties içinden spawn-protection=0 yap.

BoxPvP’de obsidyen OP’yken kırılmıyorsa /rg flag bölgeadı block-break allow dene. Hâlâ olmuyorsa permissions eksik olabilir, Essentials veya WorldGuard build yetkisi ver.

Sandık açılmıyorsa /rg flag bölgeadı chest-access allow ve /rg flag bölgeadı interact allow yap. Hâlâ düzelmezse /rg list ile çakışan RG var mı bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl