Çözüldü Sunucumda bir sistemi yapamadım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xVeryz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 468

xVeryz

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
42
Minecraft
Rotxeein

Discord:

rotxeein0

Merhaba yapmış olduğum "GTA" sunucumda bir JetPack sistemi getirmeye çalışıyorum ama aylardır bulamadım yardıma ihtiyacım var.
Mesela JetPack için bir texture packim var evet JetPack -
Açık Gri Boya/351:7 - baştaki adı sondaki ise kodu texture packte JetPack olarak görünüyor.
Fakat "Sağ Tıka" basılı tutunca hangi yöne bakarsak o yöne uçurması ve bıraktığımızda yere düşmemiz ve hasar
"Almamamız" gerekiyor.
Sağ Tıka baıslı tutunca fly modu açılmıcak sadece bizi uçurucak ve ileri götürücek yukarı bakarsak yukarı çıkarıcak hangi yöne bakarsak o yöne götürücek yani.

Yardım eden veya yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ediyorum!

Kod:
rightclick with blaze rod:
    push the player forwards at speed 0.5
    push the player upwards at speed 0.5
    set {zararyok::%player%} to true
on damage:
    if damage cause is fall:
        if {zararyok::%victim%} is true:
            cancel event
            set {zararyok::%victim%} to false

anladığım kadarıyla skript bilginiz var, test yaparken blaze rod olarak ayarladım değişin onu
çalışma mantığı, eşyaya sağ tıklandığında ileri ve yukarıya doğru oyuncuyu 0.5 hızında fırlatıyor ileri fırlattığı için baktığı yöne doğru gidiyor ayrıca variable olarak zarar yok değeri true olarak ayarlanıyor on damage kısmında düşüş hasarı alırsa eğer variable değeri true ise hasar almıyor sonrasında ise değer yeniden false oluyor böylece bir daha düşerse (jetpack kullanmazsa) hasar alıyor
Umarım isteğiniz budur kolay gelsin.

Kod:
rightclick with blaze rod:
    push the player forwards at speed 0.5
    push the player upwards at speed 0.5
    set {zararyok::%player%} to true
on damage:
    if damage cause is fall:
        if {zararyok::%victim%} is true:
            cancel event
            set {zararyok::%victim%} to false

anladığım kadarıyla skript bilginiz var, test yaparken blaze rod olarak ayarladım değişin onu
çalışma mantığı, eşyaya sağ tıklandığında ileri ve yukarıya doğru oyuncuyu 0.5 hızında fırlatıyor ileri fırlattığı için baktığı yöne doğru gidiyor ayrıca variable olarak zarar yok değeri true olarak ayarlanıyor on damage kısmında düşüş hasarı alırsa eğer variable değeri true ise hasar almıyor sonrasında ise değer yeniden false oluyor böylece bir daha düşerse (jetpack kullanmazsa) hasar alıyor
Umarım isteğiniz budur kolay gelsin.
Dostum sana ne kadar teşekkür etsem azdır sana çok teşekkür ederim gerçekten aylardır arıyorum sen çok iyi birisin bana ettiğin yardım için sana bin kez teşekkür ediyorum gerçekten bu kadar basit birşeyi nasıl aylardır bulamadığımı bilemiyorum bende bir sıkıntı var heralde bu sitede sadece 15 dk da buldum gerçekten kendimden utanıyorum sana çok teşekkür ederim acayip derecede işime yarayacak

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl