Çözüldü Sunucumda Bi Anda 10k MS Oluyor Herkes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boran3q
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 266
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
not: sunucu modum boxmining tek bu modda sorun yaşıyorum diğer modlarımda problem yok

boran3q

Lapis Niye Mavi?
Elmaslar
260

Discord:

ikincielkralliklariseth

Sunucumda Event Zamanları +140 veya 130 oyuncuyu görünce sunucumdaki herkes 1k 2k 10k da var böyle abuk supuk msleri artıyor makinemin özellikleri ryzen 9 9950x 64 gb ram firma olarakda adahost'da fakat daha yüksek makineye taşıyınca hetznerde yurt dışı makinemdede aynı durum devam ediyor 60'a yakın plugin var çözebilicek arkadaşlara başarılar diliyorum

sunucun oyunculara çok fazla paket gönderiyor olabilir; spawn ya da herhangi bir warp bölgesinde; eğer yoğun item model/display text varsa ve bunu yapan eklentiler yeterli optimizasyona sahip değilse sorun çıkartabilir. raporu incelemedim ama büyük ihtimalle orada da bu çıkmaz çünkü bu paket seviyesinde gelişen bir olay; raporlar paket gönderimini dahil edecek olsaydı zaten hata ayıklamak pek mümkün olmazdı...

sunucun oyunculara çok fazla paket gönderiyor olabilir; spawn ya da herhangi bir warp bölgesinde; eğer yoğun item model/display text varsa ve bunu yapan eklentiler yeterli optimizasyona sahip değilse sorun çıkartabilir. raporu incelemedim ama büyük ihtimalle orada da bu çıkmaz çünkü bu paket seviyesinde gelişen bir olay; raporlar paket gönderimini dahil edecek olsaydı zaten hata ayıklamak pek mümkün olmazdı...
100 oyuncu bir chunkda durup sandığa sağ tıklaması bu problemi tetikliyebilimi yada nasıl bunun önüne geçebiliim

100 oyuncu bir chunkda durup sandığa sağ tıklaması bu problemi tetikliyebilimi yada nasıl bunun önüne geçebiliim
tetikleyebilir orda ne yapıyolarsa chunk paylaştırın alan daha çok verin

tek bir chunka koymak yerine ayrı ayrı yerlere dağıtsan olmazmı?

düzelir belki

spawnda kasa bölgesi orası kasa anahtarını alan herkes oraya gidiyor yada orda afk atıyorlar
Hocam eğer sadece oraya gittiklerinde oluyorsa dağıtın ve deneyin ama ben önceden tek chuckta 50 60 oyuncu görmüştüm böyle sorunlar yaşanmıyordu yine bi denemenizi öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl