ikincielkralliklariseth

_thread
ikincielkralliklariseth
100 oyuncu bir chunkda durup sandığa sağ tıklaması bu problemi tetikliyebilimi yada nasıl bunun önüne geçebiliimsunucun oyunculara çok fazla paket gönderiyor olabilir; spawn ya da herhangi bir warp bölgesinde; eğer yoğun item model/display text varsa ve bunu yapan eklentiler yeterli optimizasyona sahip değilse sorun çıkartabilir. raporu incelemedim ama büyük ihtimalle orada da bu çıkmaz çünkü bu paket seviyesinde gelişen bir olay; raporlar paket gönderimini dahil edecek olsaydı zaten hata ayıklamak pek mümkün olmazdı...
ByVoxar
tetikleyebilir orda ne yapıyolarsa chunk paylaştırın alan daha çok verin100 oyuncu bir chunkda durup sandığa sağ tıklaması bu problemi tetikliyebilimi yada nasıl bunun önüne geçebiliim
ikincielkralliklariseth
spawnda kasa bölgesi orası kasa anahtarını alan herkes oraya gidiyor yada orda afk atıyorlartetikleyebilir orda ne yapıyolarsa chunk paylaştırın alan daha çok verin
xruzgar_tr
i5araxzq
Hocam eğer sadece oraya gittiklerinde oluyorsa dağıtın ve deneyin ama ben önceden tek chuckta 50 60 oyuncu görmüştüm böyle sorunlar yaşanmıyordu yine bi denemenizi öneririmspawnda kasa bölgesi orası kasa anahtarını alan herkes oraya gidiyor yada orda afk atıyorlar
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!