Çözüldü Sunucumda belli bir yere blok konulurken belli biryere konulamıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fisequn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 487
  • Etiketler Etiketler
    yardim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fisequn

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Minecraft
fisequn

Discord:

fisequn.

Arkadaşlar benimle discord üzerinden iletişime geçin sizleri sunucuma davet edeyim sorunu daha iyi anlarsınız bu arada bu hata dün yoktu world guard ile /rg flag __global__ pvp deny yazdığımda olduğunu düşünüyorum geri allow yaptım hala olmadı plugini sildim hala düzelmedi lütfen dc üzerinden iletişim

Dc: Fisequn.

Arkadaşlar benimle discord üzerinden iletişime geçin sizleri sunucuma davet edeyim sorunu daha iyi anlarsınız bu arada bu hata dün yoktu world guard ile /rg flag __global__ pvp deny yazdığımda olduğunu düşünüyorum geri allow yaptım hala olmadı plugini sildim hala düzelmedi lütfen dc üzerinden iletişim

Dc: Fisequn.
dc: fisequn. (düzeltme)

Hocam worldguard ile koruma altına aldıysanız tabii bazı yerlere koyulmaz.

Hocam siz kırılmasnı mı istiyorsunuz kırılmamasını mı?
ben worldguard kullanmıyacağım sadece pvp kapatmak için yükledim bozdu oyunumu minecraft sunucuma gelebilirseniz anlamanız daha kolay olur

Sunucunuz da sadece pvpyi kapatmak istiyorsanız "server.properties" üzerinden "pvp: true" yazan yeri "false" yapabilirsiniz bu sayede worldguard eklentisine ihtiyacınız olmaz ayrıyeten block kıramama sorunu için tekrardan "server.properties" içerisindeki "spawn-protection: 16" kısmını 0 yapıp deneyebilirsiniz

Sunucunuz da sadece pvpyi kapatmak istiyorsanız "server.properties" üzerinden "pvp: true" yazan yeri "false" yapabilirsiniz bu sayede worldguard eklentisine ihtiyacınız olmaz ayrıyeten block kıramama sorunu için tekrardan "server.properties" içerisindeki "spawn-protection: 16" kısmını 0 yapıp deneyebilirsiniz
kanka bişey sorcam sen nasıl bir kralsın?
adamsın varya 2 gündür aradığım sorunun cevabı buymuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl