Çözüldü Sunucumda başka bir dünyaya gidince yetkim değişiyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Acharion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.777
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Acharion

Girişimci
Elmaslar
28
Minecraft
douwannadie

Discord:

nostaljikloki

Başlıktada belirttiğim gibi dostlar.. Örneğin özetleyecek olursam;

spawn dünyasında /manuadd nick oyuncu yapıyorum. Ve orada oyuncu oluyorum.
fakat sonra /warp orman yazarak orman isimli dünyaya gidiyorum. Birde bakıyorum ki mesela yetki vermeden önce kurucuysam yetki verdikten sonra spawn dünyasında oyuncu oluyorumya, orman dünyasına gidince kurucu olarak gözüküyorum. Bir nevi verilen yetki sadece bir dünyada geçerli oluyor. Buda rütbe pluginimin işlevlerini etkiliyor. Adam spawnda rankup yapıyor bir bakıyor ormanda eski rütbesinde. Çözebilecek eli bileği beyni kuvvetli arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler..

Groupmanager,Essentials yenilemeyi dene

GroupManager'da tüm yetkilerin geçmesini istediğin dünyayı "ASkyBlock" yazan yere yaz ve world klasöründeki geçerli yetkiler olan world hariç hepsini sil;

Kod:
  mirrors:
        # Worlds listed here have their settings mirrored in their children.
        # The first element 'world' is the main worlds name, and is the parent world.
        # subsequent elements 'world_nether' and 'world_the_end' are worlds which will use
        # the same user/groups files as the parent.
        # the element 'all_unnamed_worlds' specifies all worlds that aren't listed, and automatically mirrors them to it's parent.
        # Each child world can be configured to mirror the 'groups', 'users' or both files from its parent.
        ASkyBlock:
          all_unnamed_worlds:
          - users
          - groups

@Green hocam dediğiniz biraz karmaşık geldi ama o kod içerisine almış olduğunuz metodu denedim. Fakat sonuç yine aynı. Yazılı olarak anlattığınızdanda pek bir şey anlayamadım. Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Çok ihtiyacım var..

Uyku sersemliğiyle nasıl anlattıysam :D
Adım adım yapman gerekenler;
1 - Ana yetkilerin olduğu worldun adını bulmak.
2- GroupManager/config.yml'ye girip önceki attığım config dosyasında yazan "ASkyBlock" yerine Ana Yetkilerin olduğu düynanın adını yazmak (Büyük küçük harf duyarlı)
3- GroupManager/worlds/ dizinine gidip ana yetkilerin olduğu dünya hariç diğer dünyaları silmek

Config.yml tamamı ;
Kod:
settings:
  config:
    # With this enabled anyone set as op has full permissions when managing GroupManager
    # The user will be able to promote players to the same group or even above.
    opOverrides: true

# Default setting for 'mantogglevalidate'
    # true will cause GroupManager to attempt name matching by default.
    validate_toggle: true
    # ************************************************************************************************************************************************************
    # *** NOTE: Having this feature enabled can allow improper use of Command Blocks which may lead to undesireable permission changes. You have been warned! ***
    # ************************************************************************************************************************************************************
    allow_commandblocks: false

data:
    save:
      # How often GroupManager will save it's data back to groups.yml and users.yml
      minutes: 10
      # Number of hours to retain backups (plugins/GroupManager/backup)
      hours: 24

logging:
    # Level of detail GroupManager will use when logging.
    # Acceptable entries are - ALL,CONFIG,FINE,FINER,FINEST,INFO,OFF,SEVERE,WARNING
    level: INFO

mirrors:
        # Worlds listed here have their settings mirrored in their children.
        # The first element 'world' is the main worlds name, and is the parent world.
        # subsequent elements 'world_nether' and 'world_the_end' are worlds which will use
        # the same user/groups files as the parent.
        # the element 'all_unnamed_worlds' specifies all worlds that aren't listed, and automatically mirrors them to it's parent.
        # Each child world can be configured to mirror the 'groups', 'users' or both files from its parent.
        ASkyBlock:
          all_unnamed_worlds:
          - users
          - groups
    #  world2:      (World2 would have it's own set of user and groups files)
    #    world3:
    #    - users    (World3 would use the users.yml from world2, but it's own groups.yml)
    #    world4:
    #    - groups   (World4 would use the groups.yml from world2, but it's own users.yml)
    #  world5:
    #    - world6   (this would cause world6 to mirror both files from world5)

@Green dediğiniz gibi yaptım fakat bu seferde warp ormana gidince taglar siliniyor...

bendede aynı sorun olmuşdu kendim 500 defa bozmama ragmen bulmuşdum arkadaş 2 dakikada olayı bitirmiş :D @Gre

@Green şimdi anladım,server.properties içinde ki dünyanın adını yazmayı denedim config alanına. Orjinal dosya oymuş sanırım ^^ Şu anda hallettim. Çok teşekkürler green sayende bu derttende kurtuldum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl