Çözüldü Sunucumda Balık Spawn Olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BatuhanYldrm

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
BatuuReis

Discord:

batufx

Merhaba,
Yıllar sonra sunucu açtım. Çoğu şeyi hatırlamıyordum o yüzden Batihost'un 1.21 tabanını kullandım. Arkadaşlarım ile az pluginli survival oynayacağız. Şu an sunucuda hiç balık spawn olmuyor her şeyi denedik su canlılarının doğma oranını artırdım fakat fayda etmedi somon ve morina balıkları sunucuda hiç bir şekilde spawn olmuyor. Ekstradan sunucu boşta 6 gb ram kullanıyor sunucunun cmd'sine kod yazmak oldukça zor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucu 8GB ramli. Pluginlerde bunlar.
image_2025_02_18T21_39_48_765Z.webp

Sunucunun .bat'ı bulunduğu ana klasörden configs/paper-world-defaults.yml dosyasından water_creature ve water_ambient sayılarını arttırın (water ambient fazla olmasına gerek yok, bu gardiyanlar ve deniz zombileri için), -1 yazıyor ise istediğiniz miktar koyun, sonra restart atın

Halen olmuyor ise deniz kenarına gidip /paper playermobcaps yazınca çıkan sonucu atın

Sunucunun .bat'ı bulunduğu ana klasörden configs/paper-world-defaults.yml dosyasından water_creature ve water_ambient sayılarını arttırın (water ambient fazla olmasına gerek yok, bu gardiyanlar ve deniz zombileri için), -1 yazıyor ise istediğiniz miktar koyun, sonra restart atın

Halen olmuyor ise deniz kenarına gidip /paper playermobcaps yazınca çıkan sonucu atın
Şu an balık spawnlanmaya başladı teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl