SakarJoJukYT
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 67
- Minecraft
- NotKaiser
Discord:
dusuncesiz
dusuncesiz

_thread
dusuncesiz
Çakmakla misal biyeri yakmaya çalışıyorum yanma animasyonu çıkmıyor görseldeki gibi yarım çıkıyor efekthocam biraz daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz; başlık ve ekte verdiğiniz görsel pek yardımcı olmuyor :/

_thread
bazı texture packler'de, alev efektinden rahatsız olanlar için özel olarak ayarlanan low fire düzenlemesi yaplıyor. belki de sorun bu olabilir...Çakmakla misal biyeri yakmaya çalışıyorum yanma animasyonu çıkmıyor görseldeki gibi yarım çıkıyor efekt
takendisiyim
dusuncesiz
Teşekürler ayriyetten konudan bağımsız bi sorum daha olucaktı tekrar konu açmamak adına ben ajleaderboard pluginiyle top5 en yüksek parası olanları decenthologramla bi hologram yaptım ama hologramda param benim 1m ama hologramda 10k olarak gözüküyo yani hem yenilenmiyo hemde başka bi oyuncu gelsede para bassada kendine gözükmüyo tüm configleri ayarlıbazı texture packler'de, alev efektinden rahatsız olanlar için özel olarak ayarlanan low fire düzenlemesi yaplıyor. belki de sorun bu olabilir...
mesela: (sol taraf öncesi, sağ taraf sonrası)
Ekli dosyayı görüntüle 263408
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!