Çözüldü Sunucumda Ateş Efekti Çıkmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SakarJoJukYT

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
67
Minecraft
NotKaiser

Discord:

dusuncesiz

Animasyonu yarım neyden dolayı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 63
hocam biraz daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz; başlık ve ekte verdiğiniz görsel pek yardımcı olmuyor :/

hocam biraz daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz; başlık ve ekte verdiğiniz görsel pek yardımcı olmuyor :/
Çakmakla misal biyeri yakmaya çalışıyorum yanma animasyonu çıkmıyor görseldeki gibi yarım çıkıyor efekt

Çakmakla misal biyeri yakmaya çalışıyorum yanma animasyonu çıkmıyor görseldeki gibi yarım çıkıyor efekt
bazı texture packler'de, alev efektinden rahatsız olanlar için özel olarak ayarlanan low fire düzenlemesi yaplıyor. belki de sorun bu olabilir...

mesela: (sol taraf öncesi, sağ taraf sonrası)
half.webp

kendi oyununuzda kullandiginiz bir mod veya texturepack olmasi kuvvetle muhtemel, veya sunucunun kendi texture packinde varsa boyle ayarlanmis, bunlarin disinda sunucunun texture/efekt degistirme imkani bulunmuyor.

bazı texture packler'de, alev efektinden rahatsız olanlar için özel olarak ayarlanan low fire düzenlemesi yaplıyor. belki de sorun bu olabilir...

mesela: (sol taraf öncesi, sağ taraf sonrası)
Ekli dosyayı görüntüle 263408
Teşekürler ayriyetten konudan bağımsız bi sorum daha olucaktı tekrar konu açmamak adına ben ajleaderboard pluginiyle top5 en yüksek parası olanları decenthologramla bi hologram yaptım ama hologramda param benim 1m ama hologramda 10k olarak gözüküyo yani hem yenilenmiyo hemde başka bi oyuncu gelsede para bassada kendine gözükmüyo tüm configleri ayarlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl