peyoma network
Multi Milyarder
- Elmaslar
- 15
- Minecraft
- Minedev
Discord:
minerwaaa
minerwaaa

benjamin17
minerwaaa
Log dosyasına bakabilirsiniz, sunucu bu konuyu açtıktan 5 dakika sonra kapandı sebebini bilmiyorum.Merhabalar
Citizens ve shopkeepers eklentilerinde aşırı bir yük görmekteyim. Citizens eklentisi leak ise orjinali ile kullanmayı deneyin. Onun dışında konsolda herhangi bir hata var ise bu pluginler ile ilgili kısımları aatın. Pluginleri güncellemeyi unutmayın.

benjamin17
Gördüğüm kadarı ile bazı eklentileriniz leak şeklinde bu yüzden size kısıtlı destek verebilirim. Orjinal eklentileri almanızı öneririm ciddi bir tps artışı olacaktır. Onun dışında eklentileri güncellemeyi unutmayın.Log dosyasına bakabilirsiniz, sunucu bu konuyu açtıktan 5 dakika sonra kapandı sebebini bilmiyorum.
minerwaaa
Hocam paketin tamamı bize ait değil, leak eklentilerdende haberimiz yoktu leak olabilecek veya olan eklentileri bizimle paylaşırsanız güncelleme yapıcaz.Gördüğüm kadarı ile bazı eklentileriniz leak şeklinde bu yüzden size kısıtlı destek verebilirim. Orjinal eklentileri almanızı öneririm ciddi bir tps artışı olacaktır. Onun dışında eklentileri güncellemeyi unutmayın.

benjamin17
itemsadder kesinlikle leakHocam paketin tamamı bize ait değil, leak eklentilerdende haberimiz yoktu leak olabilecek veya olan eklentileri bizimle paylaşırsanız güncelleme yapıcaz.
minerwaaa
tabi 1 saniyeitemsadder kesinlikle leak
battlepass eklentisi leak olma ihtimali var.
Eklenti listesini direk atarsanız daha iyi olur.
minerwaaa

benjamin17
itemsadder + vulcan leak olanlarBuyrun
minerwaaa
yardımlarınız için teşekkürler iyi günler diliyorumitemsadder + vulcan leak olanlar
citizens leak olma ihtimali var

benjamin17
ne demek hocam konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim. iyi günleryardımlarınız için teşekkürler iyi günler diliyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!