Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ping, sunucuyla istemci (client) arasındaki veri akışındaki gecikmedir. Hiçbir eklenti sunucunun internetini, istemcinin istediği veriyi göndermesini ciddi oranda yavaşlatacak kadar kullanmaz. İstemcinin internetini zaten kullanamaz. Sunucuyu sağlayan hostingin internet ağından kaynaklı bir problem yaşıyorsun yüksek ihtimalle.
Timings ile falan çözülmez bu işler, o sistemden bir şey anlayan yok zaten burada. Hostingin ile konuş.
Israrla boş yapmaya devam edecek ufaklıklar itinayla rezil edilir.
KLASİK
on damage:
victim is player
if y-coordinate of victim is below 0:
cancel event
teleport victim to {dusuncedogacagimizyer}
send "&3RIWE &8» &7Yere düştüğün için &cbaşlangıca&7 ışınlandın." to victim
stop
command /dbde:
permission: mw.dbde
permission message: &3RIWE &8» &7Bu komut için gerekli yetkiniz yok.
trigger:
set {dusuncedogacagimizyer} to location of player
message "&3RIWE &8» &7Düşünce doğacak yer &abaşarıyla &7ayarlandı."
Arkadaşlar, konu tartışma konusu değil. Destek konusu, bunun farkında olup yorumlar yapın. Konu amacından sapmaya devam ederse yaptırım uygulayacağım. @bilektugrul
Çok fazla map var tüm warp ları tek bir dünyaya topla mümkünse o dünya bomboş olsun. Nether ve end kullanılmıyor ise sil.
Eger hayla devam ederse hosting ile iletişime geç.
- Belleğini artır
- Gereksiz eklentileri sil.
- Skriptlerini at
+ Konsolu atim çok lazım asdadadqeqweqewqe
(ama sakın hosting ile konuşma onlar bir şey yapamazlar.)