Çözüldü Sunucuma Website

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AltunHost harici diger firmalara yönel bence vds aldım bin pişman oldum ya vds baglantı sağlanmıyordu yada bir sorun oluyor kesinlikle tavsiye etmem zira paran çöp

Onun harici batihost veya kodzer veya serverkurma dan ürün al derim

Not yukarıdaki altunhost kullandığım ve hiç menmun kalmadıgım için yazdım yanlış yerlere çekilmesin.
zaten serverim var server.pro dan yapıyom
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
böyle sitem bi ayarlıyamadım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

freenomdan domeişn al sonra wordpressten kurup edıdleyebılırsın
birazdaha detaylı anlatabilirmisin ?

freenomdan domeişn al sonra wordpressten kurup edıdleyebılırsın

AltunHost harici diger firmalara yönel bence vds aldım bin pişman oldum ya vds baglantı sağlanmıyordu yada bir sorun oluyor kesinlikle tavsiye etmem zira paran çöp

Onun harici batihost veya kodzer veya serverkurma dan ürün al derim

Not yukarıdaki altunhost kullandığım ve hiç menmun kalmadıgım için yazdım yanlış yerlere çekilmesin.

Bende AltunHost dan sw açtım ve 4 ay ilerlettim. 16 GB vds idi ben nie sorun yaşamadım acaba?

Şuandada 4 gb test swm var hala bir sorun yok?

zaten serverim var server.pro dan yapıyom
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
böyle sitem bi ayarlıyamadım

Konsolcraftın dediği kapsamlı bir site olmaz wordpress blog yazılımıdır. Leaderhost Mysql bilgileri diye bir şey yok. 000Webhosting in sana verdiği mysql bilgilerini kullanacaksın kullanıcı panelinde mevvuttur bu bilgiler. Muhtemelen importlaman gereken mysql dosyalarıda vardır onlarada dikkat et.

Selamun Aleyküm Minecraft sunucuma website kuracagım sitede bunlar olacak Vip satma alma siteye kayıt felan kredi sistemi ekleme bedavaya olacak kısacası
BATİHOSTUN .batihost kurulan sitesini nasıl yapabilirim bedava olsun paralı ollmasın acil lazım .
Konsolcraftın dediği kapsamlı bir site olmaz wordpress blog yazılımıdır. Leaderhost Mysql bilgileri diye bir şey yok. 000Webhosting in sana verdiği mysql bilgilerini kullanacaksın kullanıcı panelinde mevvuttur bu bilgiler. Muhtemelen importlaman gereken mysql dosyalarıda vardır onlarada dikkat et.
00webhost mysql bilgileri nerden ögrenebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl