By_Megazeka
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 2
Şu günlerde bedava işini iyi yapan kaliteli builder bulma olasılığın %30 :)İŞİNİ İYİ YAPAN Bİ BUİLDER ARIYORUM TERFİ SÖZ KONUSU
olabilecekler burda yazın sw ipimi vericem
Bedavaya bulması çok sorun değil yetki almak için çoğu kişi direk we biliorum die atlar belki iyi builderdır ama kaliteli builder olması biraz zor çünkü çoğunlukla yeni serverlara öle görüpte yardım etmek istemezlerŞu günlerde bedava işini iyi yapan kaliteli builder bulma olasılığın %30 :)
Hayır kaliteli builderlar artık paralı biz zor buluyoruz bedava builde bazen map başına 200TL verdiğimiz bile oluyor :(Bedavaya bulması çok sorun değil yetki almak için çoğu kişi direk we biliorum die atlar belki iyi builderdır ama kaliteli builder olması biraz zor çünkü çoğunlukla yeni serverlara öle görüpte yardım etmek istemezler
Yurtdışında 200tl çok normal bi fiyat oluyo:/ 600dolara map satan adamda gördümHayır kaliteli builderlar artık paralı biz zor buluyoruz bedava builde bazen map başına 200TL verdiğimiz bile oluyor :(
Tabi... bu işi aşırı derecede kaliteli yapanlar söle fiyatlara map satıyor bazı enahiler ise napıyo hazır spawn map yapıp internete koyuyor onun yerine o map'i çok güzel bir fiyata satabilir aslında :)Yurtdışında 200tl çok normal bi fiyat oluyo:/ 600dolara map satan adamda gördüm
Ama Satıcak adam bulmasıda var :)Tabi... bu işi aşırı derecede kaliteli yapanlar söle fiyatlara map satıyor bazı enahiler ise napıyo hazır spawn map yapıp internete koyuyor onun yerine o map'i çok güzel bir fiyata satabilir aslında :)
Olma mı ? rahatlıkla buluyorlar HiveMC MCSG filan MinePlex böle geliri fazla olan sunucular alıyor :)Ama Satıcak adam bulmasıda var :)
Paraylamı yapıolar bilmiorum ama Mineplexin build teami var MCSG ve HiveMC ninde onlar için çalışan build teamleri var.Olma mı ? rahatlıkla buluyorlar HiveMC MCSG filan MinePlex böle geliri fazla olan sunucular alıyor :)
Bazen ordan burdan aldıkları oluyor hep kendileri mi yapıyorsun sanıyorsun sen ? ve evet builderlara aylık maaş veriyolar yada direk map'in parasını :)Paraylamı yapıolar bilmiorum ama Mineplexin build teami var MCSG ve HiveMC ninde onlar için çalışan build teamleri var.
kendi teamlerinden istemezlerse veriolar ama kendi teamleri bedavaya yapıo...ama HiveMC bi ara plugin satın alıodu onu biliyorum Mineplex build team başvurusunda katılırsan hiç bi ödeme almayacağını bilerek katılıyorsun diye bir yazı var.Bazen ordan burdan aldıkları oluyor hep kendileri mi yapıyorsun sanıyorsun sen ? ve evet builderlara aylık maaş veriyolar yada direk map'in parasını :)
şu an neredeyse bitti :D yardım eden yok zaten3 gündür ugraşıyorum güzel yapamadıklarımı builder e yaptırcaktım yapıyorum artık :(Bedavaya bulması çok sorun değil yetki almak için çoğu kişi direk we biliorum die atlar belki iyi builderdır ama kaliteli builder olması biraz zor çünkü çoğunlukla yeni serverlara öle görüpte yardım etmek istemezler
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!