SUNUCUMA ÜCRETSİZ SİTE NASIL YAPABİLİRİM

Sinan Uras KOR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
-1
Minecraft
sinanuraskor

Discord:

sinanuraskor

Daha önce konu açmıştım ama işimi tam olarak çözmediği için yeni bir konu açtım
—————————————————————
Yapmak istediğim : ücretsiz bir şekilde Minecraft sunucuma Leaderos gibi bir site oluşturmak
Örnek site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tema mavi olursa sevinirim
Hepinize şimdiden teşekkür ederim

—————————————————————
Yapmak istediğim : ücretsiz bir şekilde Minecraft sunucuma Leaderos gibi bir site oluşturmak
Örnek site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kimsenin sana ücretsiz zaman ayırıp özel bir site yapacağını sanmıyorum, parasını ödemelisin veya internette ücretsiz siteler varsa onları editleyebilirsin.

—————————————————————
Örnek site:
merhaba ücretsiz site bulmanız biraz zor zonely gibi yerlerde ücretsiz site bulabilirsiniz onun haricinde kimsenin size özel ücretsiz siteye yapacağını zannetmiyorum yapay zeka ile kendin site yapabilirsin bütçeniz yok ise hiç sunucu işlerine girmenizi önermem

—————————————————————
Örnek site:
Merhaba, sanırım bu konu senin işine yarayabilir
Tıkla!

iyi forumlar dilerim.

—————————————————————
Örnek site:
Merhaba, sanırım bu konu senin işine yarayabilir
Tıkla!

iyi forumlar dilerim.
arkadaşında dediği gibi şahsen bende kareblok.tc kullanacağım bütçemiz olmadığı için leaderosa en çok benzeyen o zamanında leader os kullanmıştımda bütçen olursa leaderos kullanmanı kesinlikle öneririm birde en düşük paketi almaya bütçen yeterse hiç alma derim, doğru dürüst özellikler yok bir site için alacaksan en pahalı paketi alman tavsiyemdir.

arkadaşında dediği gibi şahsen bende kareblok.tc kullanacağım bütçemiz olmadığı için leaderosa en çok benzeyen o zamanında leader os kullanmıştımda bütçen olursa leaderos kullanmanı kesinlikle öneririm birde en düşük paketi almaya bütçen yeterse hiç alma derim, doğru dürüst özellikler yok bir site için alacaksan en pahalı paketi alman tavsiyemdir.
kareblok leadero a gram benzemiyor yani ben olsam bilgim bütçem olmasa ai ye site kodlatırdım

özellikler konusunda güzel birşey ama senin scripti çok merak ediyorum şuan
benim script minecraft server scripti değil framixa alternatifi e-ticaret script minecraft odaklı lisans vs. fakat ilerleyen dönemlerde çıkarmayı belki düşünebilirim.

benim script minecraft server scripti değil framixa alternatifi e-ticaret script minecraft odaklı lisans vs. fakat ilerleyen dönemlerde çıkarmayı belki düşünebilirim.
o dahada güzel hocam bize bi hediye gelirmi eklenti satarız :d

LeaderOS'a benzeyen şeyler kullanmak yerine LeaderOS kullanmaya ne dersin? Dersen ki sunucu bütçesi o kadar yok, sunucu açmanın ne manası var? Bence biraz daha bütçeyi toplaştırın daha sonra açın sunucuyu.

—————————————————————
Örnek site:
kimsenin boyle birseyi sana bedava saglayacagini sanmiyorum. ama bakmak istersen zonely 1 yillik bedava kullanim sagliyor ondan hazir bi paket alabilirsin butcen kisitliysa.

LeaderOS'a benzeyen şeyler kullanmak yerine LeaderOS kullanmaya ne dersin? Dersen ki sunucu bütçesi o kadar yok, sunucu açmanın ne manası var? Bence biraz daha bütçeyi toplaştırın daha sonra açın sunucuyu.
tutup tutmayacagi belli olmayan bir is icin okadar para baymaya gerek yok domain kisminda 1 bir yila ozel cok guzel indirimler var onlar kovalanabilir. vds kismina sadece para bayilmali onun disinda yeni sunucu acmak icin pekbi masraf yok

tutup tutmayacagi belli olmayan bir is icin okadar para baymaya gerek yok domain kisminda 1 bir yila ozel cok guzel indirimler var onlar kovalanabilir. vds kismina sadece para bayilmali onun disinda yeni sunucu acmak icin pekbi masraf yok
para harçamayaçaksan bu işe başlamanın mantığı yok vermessen alamassın mantığı nereye masraf yok reklam vermessen .com.tr almak istersen sen bilirsin

discord : hideoneblush ulaşın

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl