bütün eklentilere baktınızmı clientleri engelleme eklentileri bulunmakta plugins e bi bakınBaşlıkta belirttiğim gibi SO Client üzerinden girmeye çalışan oyuncular Disconnect hatası ile karşılaşıyor.
amoreas
Bunu SO Client'e bildirmelisiniz.Başlıkta belirttiğim gibi SO Client üzerinden girmeye çalışan oyuncular Disconnect hatası ile karşılaşıyor.
graffie#5512
Shade#2345
Bende öyle düşünüyorum.SonOyuncu engelliyor sunucuları. Pastayı bölmek istemiyorlar sanırım. Ben de çok feedback aldım oyuncularımdan bu konuda. Kendimde bi hata bulamadım. Sıkıntı clientte.
FlameCord son sürüm kullanıyorsunuz sanırsam mayıs 1 sürümünü indirin jarı değiştirin sorununuz çözülecektir.Başlıkta belirttiğim gibi SO Client üzerinden girmeye çalışan oyuncular Disconnect hatası ile karşılaşıyor.
FlameCord'da SonOyuncu'nun itemlerini crash item görüyordu en son biz SonOyuncu'ya ulaştığımızda bunların kaldırılmayacağını söyledi FlameCord 2021 Mayıs 1 sürümünü indirip çözebilirsiniz veya Velocity & Aegis kullanarak.
Java'nın güncelliğini de kontrol etmeni öneririm :/
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!