SUNUCUMA SKRİPTER VE PLUGİNER ARANIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

αнмєтcαη

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Selamın aleyküm ben mandalina 1 ay sonra acıcagım Op Faction sunucu açacağım YAKLASIK 2 yıldır minecraft oynamadıgım icin groupmanageri hic hatırlamıyorum elimden geleni ypatım artık fakat Yeni Ranklarda Eklemek İstiyıorum fakat hicbirsey Hatırlamıyorum BU Yüzden Pluginer Ve Skripter Arkadaşlar Lazım Server 1 ay sonra Acılacak Bu Arada Hepinizi Bekliyorum.

Konunuz yanlış yere açılmıştır. '' Sunucu Yetkili Alımları '' Bölümüne taşınmıştır.

skypemi eklersen yardım ederim ottoman_murat49

Skripter olarak yardım edebilirim

Selamın aleyküm ben mandalina 1 ay sonra acıcagım Op Faction sunucu açacağım YAKLASIK 2 yıldır minecraft oynamadıgım icin groupmanageri hic hatırlamıyorum elimden geleni ypatım artık fakat Yeni Ranklarda Eklemek İstiyıorum fakat hicbirsey Hatırlamıyorum BU Yüzden Pluginer Ve Skripter Arkadaşlar Lazım Server 1 ay sonra Acılacak Bu Arada Hepinizi Bekliyorum.
hocam yardımcı olabilirim bana ulaşman yeterli

Tüm konularda elimden geldigince yardım edebilirim ! Skypeden ulaşınız: BGBR Furkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl