Çözüldü Sunucuma pack yüklüyorum ama özel eşyayı alamıyorum packtemi hata var bilmiyorum lütfen yardım edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zzowls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 168
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zzowls

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
zzowls

Discord:

zowls

Sunucuma pack yüklüyorum ama özel eşyayı alamıyorum packtemi hata var bilmiyorum lütfen yardım edin

düzelltimde başka bir sorun daha var excellent cratesi indiriyorum ama çalışmıyor hic bir türlü

Merhaba, ExcellentCrates’in çalışmaması genelde birkaç temel nedenden kaynaklanıyor. Aşağıdaki maddeleri kontrol ederek sorunun kaynağını kolayca bulabilirsin:

1️⃣ Bağımlılıklar Yüklü mü?
ExcellentCrates tek başına çalışmaz. Aşağıdaki iki eklenti zorunludur:

Nexo
NEXEngine

Bu pluginler yüklü değilse ExcellentCrates hiçbir şekilde aktif olmaz.

2️⃣ Sunucu Sürümün ile Plugin Sürümü Uyumlu mu?
Sunucu sürümün (1.16–1.20.x) ile indirdiğin ExcellentCrates sürümü uyuşmuyorsa plugin açılmaz.
Doğru sürümü kullandığından emin ol.

3️⃣ Konsolda Hata Mesajı Var mı?
Sunucu açılırken konsolda kırmızı bir hata çıkıyorsa (örneğin “NEXEngine not found”, “Unsupported server version”, “Failed to load config” vb.), plugin kendini otomatik kapatır. Konsol hatası varsa sorun büyük ihtimal oradadır.

4️⃣ Config Dosyalarında Hata Olabilir
crates.yml, keys.yml veya diğer dosyalarda bir yazım hatası varsa ExcellentCrates çalışmaz veya menü hiç açılmaz.
Configlerini kontrol etmeni öneririm.

5️⃣ Bozuk / Crack Edilmiş Jar Kullanma
Bazı sitelerdeki bozuk/crack jar dosyaları NEXEngine ile çakışıyor ve plugin tamamen devre dışı kalıyor.
Mümkünse orijinal sürümü indirip dene.

Bu adımları kontrol ettikten sonra hâlâ sorun devam ediyorsa konsolda çıkan hatanın fotoğrafını atarsan daha net yardımcı olabilirim.
Sunucuma pack yüklüyorum ama özel eşyayı alamıyorum packtemi hata var bilmiyorum lütfen yardım edin

düzelltimde başka bir sorun daha var excellent cratesi indiriyorum ama çalışmıyor hic bir türlü
ExcellentCrates sürümden dolayı açılmıyor olabilir. Konsol hatasını atarsan çözelim.

Sunucunun taban sürümü 1.21.x ise ExcellentCrates-6.3.3 kullanırsan sorunun büyük ihtimalle çözülecektir.

Nightcore indirdiniz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl