Sol Reklam

Çözüldü Sunucuma oyuncu girince tps yerle bir oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Moonlight_Prince

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Puanlar
3.755
Yer
Dünyalı
Arkadaşlar selamlar
Sunucu açma kararı almıştım 5 günde elimden geldiğince yapmıştım ama.birturlu cozemedigim sorunlarla karşılaşıyorum acil yardım lütfen sunucuya oyuncu girdiği anda tpsim 15 altına düşüyor ve oyuncu iki warp değiştirsin birşeyler yapsın sunucu çöküyor şunu un opskyblock lütfen yardımcı olun üniversiteye gidecegim yardımlarınız gerekiyor
Timingsten anlayan var ise lütfen yardim gerekiyor timings raporum çok sıkıntılı geldi anlaşılıyor çok büyük sorunlar olduğu ama bir türlü çözemiyorum lütfen yardım edin

MainMC eklentisini kullanmanızı önermiyorum. Liteboard yerine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
veya
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsiniz. Ek olarak
makaleden sunucunuzu optimize edebilirsiniz. Bu adımları uyguladıktan sonra sorunun devam etmesi halinde güncel timings raporu iletirsiniz. iyi forumlar dileriz

MainMC eklentisini kullanmanızı önermiyorum. Liteboard yerine
veya
kullanabilirsiniz. Ek olarak
makaleden sunucunuzu optimize edebilirsiniz. Bu adımları uyguladıktan sonra sorunun devam etmesi halinde güncel timings raporu iletirsiniz. iyi forumlar dileriz
Çok teşekkür ederim bu arada son birşey söylemek istiyorum sunucumda hem bukkit kar var hem spigot hem paper normal birseymi

bu arada kendi pcmden açtıgımda localhostta giçbir şekilde tps düşüklüğüğ yemiyorum
sadece blok kırarken aşırı tps düşüyor onun harici hiçbirşey yok hiçbir şekilde tps düşüremedim bu konudada başlat.bat ve vdsdeki zulu11 jar da sıkıntı oldugunu düşünüyorum yardımcı olurmusun

Arkadaşlar selamlar
Sunucu açma kararı almıştım 5 günde elimden geldiğince yapmıştım ama.birturlu cozemedigim sorunlarla karşılaşıyorum acil yardım lütfen sunucuya oyuncu girdiği anda tpsim 15 altına düşüyor ve oyuncu iki warp değiştirsin birşeyler yapsın sunucu çöküyor şunu un opskyblock lütfen yardımcı olun üniversiteye gidecegim yardımlarınız gerekiyor
Timingsten anlayan var ise lütfen yardim gerekiyor timings raporum çok sıkıntılı geldi anlaşılıyor çok büyük sorunlar olduğu ama bir türlü çözemiyorum lütfen yardım edin
hangi hosting ?

Liteboard ve MainMC kullanmayın lütfen ve event skriptini biraz optimize etmeye çalışın onun dışında authmeyi güncelliyebilirsiniz.

Discord'dan Eklersen sana detaylı yardımcı olabilirim

Discord : 0nlyTxier#8403

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı