Sol Reklam

Bulundu Sunucuma Ortak Arıyorum! Survival

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Xilvo6597

Koydum Çalışma Masasını
Premium
Elmaslar
7
Puanlar
6.295
Yer
Türkiye
Minecraft
Xilvo6597

Discord:

Xilvo#1070

Ortak bulundu (bulursam editlerim)

Öncelikle, Merhaba. Şuan bir sunucu üzerinde çalışıyorum ve her şeyi tek başına yapması çok zor. Bu yüzden pluginler den anlayan, maddi olarak katkıda bulunabilicek ve sununucu adminliği yapabilicek birisini arıyorum. (açık konuşmak gerekirse çok param yok. çökmeyecek bi sunucu için 350 - 400 tl bişeye ihtiyacımız var.)

1.19.4 olucak

lobi dünyası yok

site scripti yok

16 yaşındayım, 18 yaşından büyük olursa daha iyi olur. ödeme almak banka hesabı fln fistan.

Sunucuda Şuan Var Olan Sistemler:
- Özel Kılıç Modellemeleri
- Özel NPC Modelleri
- TerraForm Dünya Oluşumu
- Ejderha Sistemi
- Takas Sistemi
- Npc İle Konuşabilme
- Level/Yetenek Sistemi
- Özel Büyüler
- Hızlı Üretim
- Etkileşim Animasyonları
- Meslekler
- PVP Arena

Görseller:
Eki Görüntüle 222241Eki Görüntüle 222242 Eki Görüntüle 222243Eki Görüntüle 222244 Eki Görüntüle 222245Eki Görüntüle 222246 Eki Görüntüle 222247

Son düzenleme:
Ya kanka siz kim oluyorsunuz da böyle bir dönemde hala geliştirici kalabilen bir insanı, böyle kriterler için ayağınıza gelmesini bekliyorsun? Referanslarınız ne oluyor da sizlere yatırım yapabilecek bir bilgili kişi çıksın? :DD

HAYLA ORTAK ARIYORUM (bulursam editlerim)

Öncelikle, Merhaba. Şuan bir sunucu üzerinde çalışıyorum ve her şeyi tek başına yapması çok zor. Bu yüzden pluginler den anlayan, maddi olarak katkıda bulunabilicek ve sununucu adminliği yapabilicek birisini arıyorum. (açık konuşmak gerekirse çok param yok. çökmeyecek bi sunucu için 350 - 400 tl bişeye ihtiyacımız var.)

1.19.4 olucak

lobi dünyası yok

site scripti yok

16 yaşındayım, 18 yaşından büyük olursa daha iyi olur. ödeme almak banka hesabı fln fistan.

Sunucuda Şuan Var Olan Sistemler:
- Özel Kılıç Modellemeleri
- Özel NPC Modelleri
- TerraForm Dünya Oluşumu
- Ejderha Sistemi
- Takas Sistemi
- Npc İle Konuşabilme
- Level/Yetenek Sistemi
- Özel Büyüler
- Hızlı Üretim
- Etkileşim Animasyonları
- Meslekler
- PVP Arena

İtems adder plugini hali hazırda mevcut ama eski ortağımdan kalma.

Görseller:
Eki Görüntüle 222241Eki Görüntüle 222242 Eki Görüntüle 222243Eki Görüntüle 222244 Eki Görüntüle 222245Eki Görüntüle 222246 Eki Görüntüle 222247
Dostum yanlış anlamada ben developerim tanıdığım baya developer arkadaşım var ama bildiğin kölelik bu

Ya kanka siz kim oluyorsunuz da böyle bir dönemde hala geliştirici kalabilen bir insanı, böyle kriterler için ayağınıza gelmesini bekliyorsun? Referanslarınız ne oluyor da sizlere yatırım yapabilecek bir bilgili kişi çıksın? :DD
Dostum yanlış anlamada ben developerim tanıdığım baya developer arkadaşım var ama bildiğin kölelik bu
paket neredeyse hazır tek gereken para şuan onuda karşılayamıyorum sunucudan elde edilen parayıda aramızda bölüşülecek zaten.

paket neredeyse hazır tek gereken para şuan onuda karşılayamıyorum sunucudan elde edilen parayıda aramızda bölüşülecek zaten.
Dostum hem plugin bilgisi hem para zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!