Çözüldü Sunucuma Neler Oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrAvci

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
39
Minecraft
MrAvci

Discord:

mravci

Arkadaşlar sunucuda 20 kişi oluyor ram 50% dolu oluyor 3 kişi oluyor 90% doluyor sunucu R9 3950x 12gb / Sunucuya 10Gb verildi
Aşşağıda .sparkprofile dosyası mevcut
1697319179142.png

Sunucu Bungee/Paper 1.18.2
Sebebini bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Zip dosyası VirusTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu da aktif log dosyası ne kadar iş görürse 400 yakın error
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

Eklentilerinin listesini atabilir misin ?

Sunucun sürekli çöküp kendine geliyo. biraz inceledim ama hard diskinde yer sıkıntısı çok yakında başlıycak 87% dolu onun dışında işlemcide pert oluyo işlemcin yetmediği için sunucu kendini kapatıp kapatıp açıyo.
zaten chunky eklentisi felan yüklü chunkları daha önce yüklediğini ve chunk limiti koyduğunu varsayıyorum.
CMILib silmeyi unutmuşsun, essentials kullanıyorsun ama cmilib duruyo hala.

Tabi log dosyasıda yetersiz olduğu için daha detaylı bilgi veremiyorum. şuanda gördüğüm işlemcinin yetmemesi.
Sunucunun logs klasörünün içindeki logları atarsanız daha detaylı inceleriz.

Sunucun sürekli çöküp kendine geliyo. biraz inceledim ama hard diskinde yer sıkıntısı çok yakında başlıycak 87% dolu onun dışında işlemcide pert oluyo işlemcin yetmediği için sunucu kendini kapatıp kapatıp açıyo.
zaten chunky eklentisi felan yüklü chunkları daha önce yüklediğini ve chunk limiti koyduğunu varsayıyorum.
CMILib silmeyi unutmuşsun, essentials kullanıyorsun ama cmilib duruyo hala.

Tabi log dosyasıda yetersiz olduğu için daha detaylı bilgi veremiyorum. şuanda gördüğüm işlemcinin yetmemesi.
Sunucunun logs klasörünün içindeki logları atarsanız daha detaylı inceleriz.
işlemcim Ryzen9 5950x yani yeterli değilse daha ne yapabilirim inan bilmiyorum
Chunky yüklü ama daha ayar yapmadım biraz detaylı ne yapmam gerektiğini açıklarmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl