Sunucuma nasıl oyuncu çekerim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrgndr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.970
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Facebook üzerindende reklam yaptım. Oyuncu toplayamıyorum bay doktor isimli youtubere video cekimi ne kadar dedik bana 800 TL dedi. kim bilir yayın parasına kaç tl ister?

Facebook üzerindende reklam yaptım. Oyuncu toplayamıyorum bay doktor isimli youtubere video cekimi ne kadar dedik bana 800 TL dedi. kim bilir yayın parasına kaç tl ister?
Baydoktor gelen yayın sonrası gider çüş 800tl ben o parayla yatırım yaparım sunucuma ıkı misli oyuncu kazanırım :(

Hepiniz adamsınız la !

NOT: Galiba boş yere yazdım ama yinede adamsınız !

Ben konuştum 1 saatlik yayın 100 tl orantısızmış baya :D

Ben konuştum 1 saatlik yayın 100 tl orantısızmış baya :D
Bro bi ara sw açmıştım bay doktor geldi sunucuma beleş videoçekicem dedi ilk inanmadım daha sonradan inandım amma ztn sw nin 3 günü kalmıştı grk yok dedim :D

NOT: baya orantısızlık var bu arada gider 8 saat yayın açtırırım daha iyi videodan xD

YOUTUBER önermiyorum beyler.
Bknz TurkClan 1.5 milyon abone reklam-hemde en baba youtuberlara : Online 15
Anadolu Network 500.000 civarı abone toplamına 3 youtuberla : online geçen ay 5-10 , şimdi 0 :D

YOUTUBER önermiyorum beyler.
Bknz TurkClan 1.5 milyon abone reklam-hemde en baba youtuberlara : Online 15
Anadolu Network 500.000 civarı abone toplamına 3 youtuberla : online geçen ay 5-10 , şimdi 0 :D
Yt olcaksa sürekli çekecek yani bir sefere mahsus olmamalı

Kaliteli bir konu tasarımı reklamlar yenilenen sistemler ideal oyun suresi başlangıcı kolay olup zorlaşan bir oyun ve ilgili ve aktif yetkililer en onemlisi ise özgün olunması.
Tavsiye:EmekSkyblock Şu aralar yukselişte!

Yt olcaksa sürekli çekecek yani bir sefere mahsus olmamalı
Binlerce lira bayılırsın, karşılığıda olmaz.
Tek istisnalar SO ve Craftrise , onlarda zaten tekeline almış sunucular.
Ufak sunucular 3-4 bölüm çektirsede fayda etmiyor, youtuberı görmeye gelip gidiyor %90,kalanıda zamanla bırakıyor.
Ben faydasını görmedim, en azından 2015'ten sonra.Malesef eski kitle bitmiş, o zamanlar YT kitleleri serverları YIKARDI . Abartmıyorum 260 online Oyunbazın reklamından sonra serverin harddiskini bozacak kadar oyuncu yığdırmıştı.

Buda Sinan Koçali

Laviva ve birkaç survival iyi oyuncu çekiyor. Mesele youtuber değil, oyuncuları serverda tutabilecek ortamı sağlamak. Onları örnek almak lazım.

SemihWinner seri çekiyordu kanalı fesh edilmeden önce.Gösterirdim ama kanal gg:D Faydası yok malesef YT 'nin eskisi gibi.

Bence artık bu işten para kazanmaya çalışmak eskisi kadar fayda etmiyor. Sunucu açacaksanız ihtiyaca göre sunucuyu büyütmek gerektiğini düşünüyorum. Daha sistemleri oturtmadan veya özgün içerik oluşturmadan piyasaya 32 gb ram Hub server gibi seçeneklerle girerseniz biraz şansa oynamış olursunuz ki çogu sunucu sahibinden gördüğümüz kadarıyla o şans da pek yok gibi. Demem o ki sağlam bir temele oturttuktan sonra ve özgün içerikler ürettikten sonra kitleniz oluştuysa ve ortam (makine, eklentiler, vs.) yetersiz geliyorsa işte o zaman sunucunuza yatırım yapmalısınız. Burada yazdıklarlım kendi düşüncelerimdir fakat mantık doğrultusunda yazılmıştır. Oturup biraz düşününce aklı başında her insan bu kanıya varacaktır. Bunu düşünmek için dahi olmaya gerek yok. İyi forumlar diliyorum...

Sunucu emekskyblock yapsam bile keyubunun hediyesini zaten kullandığım için düzgün reklam yapamiyacağim.

Sağlam bir reklam ekibi ile bu sorunu halledebilirsin. Tabi ara sıra çekilişler yaparsan çok daha fazla adam çekersiniz.

para kazanmak için sunucu açmak nedir ya :d git girbi işte 1200 tl 2000 tl asgari ücret var gir çalış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl