Çözüldü Sunucuma map atıyorum gözükmüyor yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr_KillerHD

SonKahraman.Tk Hileli Op Faction
Elmaslar
16
Minecraft
Mr_KillerHD
Merhabalar mctr ailesi,

Acaba harita nasıl yüklenilir batihost panelime giriyorum haritayı atıyorum fakat multi verse core (mv) de gözükmüyor /mv list yazıyorum fakat yok lütfen yardım ediniz.

İlk önce mv ile dünya oluştur paneline gir oluşturduğun dünyanın dosyasının içindekileri sil yüklemek istediğin dünya klasörünün içindekileri ona at

Yüklediğin şey schematic ise world edit kısmında schematics kısmına atacaksın. Sonra oyuna girdiğinde /schematic list yazacaksın ve adını bulduktan sonra /schematic load <mapın ismi> bu şekilde komutu gireceksin ve istediğin yere paste yapacaksın.

İlk önce mv ile dünya oluştur paneline gir oluşturduğun dünyanın dosyasının içindekileri sil yüklemek istediğin dünya klasörünün içindekileri ona at
Çok teşekkürler fakat çözülmedi gene aynı dünya mv reload attım ama

Yüklediğin şey schematic ise world edit kısmında schematics kısmına atacaksın. Sonra oyuna girdiğinde /schematic list yazacaksın ve adını bulduktan sonra /schematic load <mapın ismi> bu şekilde komutu gireceksin ve istediğin yere paste yapacaksın.
schematic nasıl oluyor

/mv list ile sunucuna attığın haritaları görebilir /mv import haritaismi tür ile sunucunda aktif edebilirsin

Örneğin /mv import spawn normal

Düz dünya için harita isminden sonra ''-t flat''
Nether için ''lavaland''
gibi

/mv tp haritaismi ile o haritaya ışınlanabilirsin.​

schematic nasıl oluyor
Shematic bir harita yüklemek istiyorsan World edit içerisinde Shematic klasörü olur yoksa oluşturabilirsin //schematic yazdığında gereken bilgi sunulur sana

//schematic load,list gibi load dersen yüklersin //paste yazarsan olduğun yere shematici çıkarır

/mv list ile sunucuna attığın haritaları görebilir /mv import haritaismi tür ile sunucunda aktif edebilirsin

Örneğin /mv import spawn normal

Düz dünya için harita isminden sonra ''-t flat''
Nether için ''lavaland''
gibi

/mv tp haritaismi ile o haritaya ışınlanabilirsin.​
Ya eyw ya adamsın mv import çektim oldu

Merhabalar mctr ailesi,

Acaba harita nasıl yüklenilir batihost panelime giriyorum haritayı atıyorum fakat multi verse core (mv) de gözükmüyor /mv list yazıyorum fakat yok lütfen yardım ediniz.
klasörü attıktan sonra oyuna şu komutu yaz
/mv import (isim) normal -t flat
sonrasında /mvtp (isim) yazarak gidebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl