Sunucuma İtemsadder kurmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pukovnik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 508

Pukovnik

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
pukovnik

Discord:

pukosal

Sunucumda Normalde RHForceResourcePack plugini var ama ben texture packimi itemsaddera geçirmek istiyorum itemsadder pluginimizde var ama çok anlamadığım için yapamadım anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim

Tabii,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak pluginin first install sayfasına gidebilirsiniz, gerekli ek pluginleride indirin. Ve sunucunuzu yeniden başlatın, sayfada biraz ileriye gittiğinizde itemsadderin kendi texturepackını göreceksiniz onu oluşan contens dosyasına atın ve oyun içinden /iazip komudunu kullanın.

Sunucumda Normalde RHForceResourcePack plugini var ama ben texture packimi itemsaddera geçirmek istiyorum itemsadder pluginimizde var ama çok anlamadığım için yapamadım anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim
Dostum texture packini sallıyorum "v1_pack" diye adlandırıp Itemsadder'a at. Zaten Itemsadder pluginin güncelse birden fazla texture packi destekliyor. Alıyorsun texture paketini atıyorsun direkt. Daha sonra da zaten iazip çekip packi exportluyorsun. He bu arada iada force resource pack özelliği varken ekstra bir plugine ihtiyacın olmaz diye düşünüyorum. Boşuna sunucunu yorup birden fazla pluginin sorunlarıyla uğraşma.

Tabii,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak pluginin first install sayfasına gidebilirsiniz, gerekli ek pluginleride indirin. Ve sunucunuzu yeniden başlatın, sayfada biraz ileriye gittiğinizde itemsadderin kendi texturepackını göreceksiniz onu oluşan contens dosyasına atın ve oyun içinden /iazip komudunu kullanın.
yanlış bilmiyorsam otomatik yükleme yapması için dropbox yüklemek gerekiyor onu nasıl yapabilirim bende zaten şuan itemsadder ve diğre pluginler kurulu

Dostum config dosyasında external host olması gerekiyor onu true yapıp /iazip atınca dropboxa yüklemene gerek yok

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl