Pukovnik
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- pukovnik
Discord:
pukosal
pukosal
minerwaaa
Dostum texture packini sallıyorum "v1_pack" diye adlandırıp Itemsadder'a at. Zaten Itemsadder pluginin güncelse birden fazla texture packi destekliyor. Alıyorsun texture paketini atıyorsun direkt. Daha sonra da zaten iazip çekip packi exportluyorsun. He bu arada iada force resource pack özelliği varken ekstra bir plugine ihtiyacın olmaz diye düşünüyorum. Boşuna sunucunu yorup birden fazla pluginin sorunlarıyla uğraşma.Sunucumda Normalde RHForceResourcePack plugini var ama ben texture packimi itemsaddera geçirmek istiyorum itemsadder pluginimizde var ama çok anlamadığım için yapamadım anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim
pukosal
yanlış bilmiyorsam otomatik yükleme yapması için dropbox yüklemek gerekiyor onu nasıl yapabilirim bende zaten şuan itemsadder ve diğre pluginler kuruluTabii,tıklayarak pluginin first install sayfasına gidebilirsiniz, gerekli ek pluginleride indirin. Ve sunucunuzu yeniden başlatın, sayfada biraz ileriye gittiğinizde itemsadderin kendi texturepackını göreceksiniz onu oluşan contens dosyasına atın ve oyun içinden /iazip komudunu kullanın.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
minerwaaa
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!