Çözüldü Sunucuma Itemsadder ekledikten sonra açılmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MRsuffix

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
MRsuffix

Discord:

mrsuffix

Merhabalar. Ben 400tl verip itemsadder satın aldım fakat sunucuma eklediğimde sunucu açılıp kapanır hale geldi.
Sunucu açıldığında "Done" yazısı gelir, bu yazı geldikten sonra sunucu kapanıyor mesajı verip otomatik kapanıyor.
Aşağıda log dosyası var. Eğer indirmek istemezseniz pastecode linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Pastecode Şifresi: 51234
Hastebin linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kullandığım skyblock paket linki

Ekli dosyalar

Tıpa tıp aynısı banada oldu bende arıyorum inşallah bilen vardır :(

Merhabalar İtemsadder sürümü
Sunucu sürümü
Kullandığınız Java sürümü
Ve itemsadder ın yan eklentilerini indirdirnizmi ?

Merhabalar İtemsadder sürümü
Sunucu sürümü
Kullandığınız Java sürümü
Ve itemsadder ın yan eklentilerini indirdirnizmi ?
bende yineden söyleyeyim arkadaş cevap vermemiş bendede aynı sorun var benim svdeki İtemsAdder
Son sürüm yeni aldım zaten
sunucu 1.16.5 ana sürüm
Java 16
İtemsAdder ın yan eklentileri var ve zaten şuanda sunucumda bulunan İtemsAdder yerine aldım leakdi Orjinalini aldım sunucu açılmıyor?

Merhabalar. Ben 400tl verip itemsadder satın aldım fakat sunucuma eklediğimde sunucu açılıp kapanır hale geldi.
Sunucu açıldığında "Done" yazısı gelir, bu yazı geldikten sonra sunucu kapanıyor mesajı verip otomatik kapanıyor.
Aşağıda log dosyası var. Eğer indirmek istemezseniz pastecode linki

Pastecode Şifresi: 51234
Hastebin linki

Kullandığım skyblock paket linki
Kanka LoneLibs Son sürüm yap ondan kaynaklı büyük ihtimal bende deneyeceğim

Kanka LoneLibs Son sürüm yap ondan kaynaklı büyük ihtimal bende deneyeceğim
Herşey son sürüm. Hazır paket kullanıyordum üşenmeden 60 plugin'i teker teker güncelledim aynı.

bende yineden söyleyeyim arkadaş cevap vermemiş bendede aynı sorun var benim svdeki İtemsAdder
Son sürüm yeni aldım zaten
sunucu 1.16.5 ana sürüm
Java 16
İtemsAdder ın yan eklentileri var ve zaten şuanda sunucumda bulunan İtemsAdder yerine aldım leakdi Orjinalini aldım sunucu açılmıyor?
İtemsadder sürümünü 3.5.1 sürümü ile değiştirin. Son sürümlerinde genel bir hata var itemsadderın

İtemsadder ile tasarım eklemeye çalıştığınızda mı oluyor yoksa itemsadderı çalıştırdığınızda mı​

Konunuz uzun süredir etkileşim almıyor. Sorununuz hala devam ediyor ise belirtin. Eğer sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyin. 24 saat sonucunda konunuz arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl