Çözüldü Sunucuma hangi eklentileri eklemem gerek!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Turgutt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.323
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turgutt

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
Turgutt

Discord:

Turgut#7556

Hepinize merhaba arkadaşlar, bir paket yapıyorum Bungeeye ExploitFixer vs. ekledim. Normal skyblock sunucusuna hangi koruma eklentilerini eklemeliyim? Yardım ederseniz çok sevinirim iyi günler.

Anti Redstone Clock

Hepinize merhaba arkadaşlar, bir paket yapıyorum Bungeeye ExploitFixer vs. ekledim. Normal skyblock sunucusuna hangi koruma eklentilerini eklemeliyim? Yardım ederseniz çok sevinirim iyi günler.
korumlardan önce optimizasyon pluginleri bulman lazım ücretli Önerdiğim : REACT

Essentials, Skript, Manuadd/LuckPerms, AntiCrash , DeluxeMenus , World Edit , World Guard, PlaceholderAPI, TitleManager gibi pluginleri kesinlikle bulundurmanızı tavsiye ederim.

Bu konu gayet güzel bir kaynak olacaktır senin için.
bu konu ilk saldırımı yediğimde banada faydalı olmuştu öneririm .d

Anti redstone clock ekle mutlaka

Yunus#3867
discord'dan ekleyip bana yazarmısınız size özel koruma kodlayabiliriz.

1.15 üzeri ise sürümün AntiSeedCracker+ProtocolLib yoksa sunucunu sıfırlamak zorunda kalırsın seedini yayarlar.

ExploitFixer bütün crash saldırı tarzı saldırıları engeller mi bilmiyorum ama birazcık uğraş ile SpigotGuard gibi ücretli pluginleri ücretsiz alabilirsiniz.

Botsentry, Antivpn, Antibot

EssentialsX, world edit, fast async, deluxe menu, tab, animatedscoreboard, Anti jigsaw, anti crash, HolographicDisplays, LuckPerms, skrip, skUtilities, muliversecore sunucunda her zaman gerekli olabilecek pluginlerdir. #wortinaxilezirveye

Anti redstone clock kesinlikle gerekli bir plugin kullanmayı unutma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl