Sunucuma Gelen Dengesiz Şahıs

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan H4sanTV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.459
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H4sanTV

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
17
Minecraft
H4sanTV

Discord:

H4sanTV

Selamlar Dün Gece 4 Te Sunucuma Bir Şahıs Geldi Ve Sunucusunu Yarın Açacağını Mevcut Sunucu Adımı Değiştirmemi Yoksa Dava Açacağını Söyledi ?Kendisi Yarın Sunucusunu Açacağını İddaa Ediyor Fakat Hiç Bir Forumda Konusu Yok Sizce Dava Açabilir mi ? Ben Anka Network Adıyla 1 Aydır Sunucuİşletiyorum Ayrıca Mevcut 4 Te Sunucumda Oynayan Oyuncularada Küfür Etmiş.
Screenshot 2021-06-11 104545.png

Ekli dosyalar

• Screenshot 2021-06-11 104637.png
    Screenshot 2021-06-11 104637.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 118
Moderatör tarafından düzenlendi:
Alan adını kim önceden aldıysa ve şuanda sahibi kim ise o haklıdır. Eğer siz haklıysanız ve o arkadaşın o isimde bir isim tescili yok ise dava açamaz diye düşünüyorum.

İsim hakkı ihlali ;

Madde 30 - Başkasına ait marka hakkına iktibas veya iltibas suretiyle tecavüz ederek mal üreten veya hizmet sunan, satışa arz eden veya satan, ithal ya da ihraç eden, ticari amaçla satın alan, bulunduran, nakleden veya depolayan kişi bir yıldan üç yıla kadar hapis ve yirmi bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır.

Marka hakkına tecavüz fiilleri ,6769 Sayılı Kanunun 30. Maddesinde 656 Sayılı KHK' nin 5833 sayılı Kanun ile değişik 61/A maddesine oldukça paralel bir şekilde suç olarak tanımlanmıştır.

Bunun için bir patent veya marka (isim tescili) almak zorunda dır. Kolay kolay dava ile sonuçlanmaz ama bu tarz davalar da olabilecekleri ve kanun/maddeleri sizinle yukarıda paylaştım kolay gelsin.

Ad Tescili Dediğiniz Domain Oluyor Değil mi ?

Marka ve isim hakları onda değilse hicbirşey yapamaz kısaca, her dava açarım diyene takmamak gerek, dava yiyincede bir şey olmuyor herkes çok korkuyor ama haklıysanız korkmanıza gerek yok

Screenshot 2021-06-11 114750.png

Geçmişte Biri Bilişim ve Teknoloji Ve Matbaa ve Baskı Alanında Tescillemeye Çalışmış Fakat Tescili Kabul Edilmemiş.

Diğer Bütün Sektörlerdede Tescil Yok

Bir şey yapamaz. Sadece lafta kalır.

Rasheria#0001

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl