Çözüldü Sunucuma Essentials veya Build için Gereken Pluginleri Hangi Modloader ile Eklemeliyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan William
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 157
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

William

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
justalexander17

Discord:

justalexander17

İmdat İmdat ve yine imdat tekrar söylüyorum imdaaaat Ağlamak üzereyim sinirden profesyonel bir builder olmak için ne zamandır çalışıyorum bilmiyorum ve BisectHosting üzerinden bir Minecraft sunucusu kurdum. Builderlar için gereken her türlü plugini eklemek ve özellikle Essentials gibi pluginleri kullanmak istiyorum fakat kararsızlık ve biraz da cahillikten dolayı hangi modloaderı kullanacağıma dair hiçbir fikrim yok.. /v ya da /hat gibi komutlar galiba essentials ile geliyordu. Adminler için Builderlar için ve en azından biraz da olsa eğlenilecek eklentiler için Plugin arıyorum:) Hangi modloaderı ve hangi pluginleri benim için lütfen birisi yazsın mc gamer arkadaşlarım ile mukayese ediliyorum imdaaat lütfenn:)) Bu arada kendime bu konularda da bir eğitmen arıyorum bana yol göstermesi için. Hayalim çok güzel bir servera ve her tür oyuncunun kullanabileceği bir servera sahip olmak. Lütfen en kısa zamanda yardım edin yoksa 112 Acil Hattını kendim için çoktan aramış olucam:))))
indir.webp

build sunucularına katılmaya ne dersin

Hocam tavsiye eder misiniz sunucu ben hiç bilmiyorum siz söyleyince var olduğunu anladım
her hubda creative var onlara girebilirsin, daha niş communityleri bilmiyorum ne yazık ki

İmdat İmdat ve yine imdat tekrar söylüyorum imdaaaat Ağlamak üzereyim sinirden profesyonel bir builder olmak için ne zamandır çalışıyorum bilmiyorum ve BisectHosting üzerinden bir Minecraft sunucusu kurdum. Builderlar için gereken her türlü plugini eklemek ve özellikle Essentials gibi pluginleri kullanmak istiyorum fakat kararsızlık ve biraz da cahillikten dolayı hangi modloaderı kullanacağıma dair hiçbir fikrim yok.. /v ya da /hat gibi komutlar galiba essentials ile geliyordu. Adminler için Builderlar için ve en azından biraz da olsa eğlenilecek eklentiler için Plugin arıyorum:) Hangi modloaderı ve hangi pluginleri benim için lütfen birisi yazsın mc gamer arkadaşlarım ile mukayese ediliyorum imdaaat lütfenn:)) Bu arada kendime bu konularda da bir eğitmen arıyorum bana yol göstermesi için. Hayalim çok güzel bir servera ve her tür oyuncunun kullanabileceği bir servera sahip olmak. Lütfen en kısa zamanda yardım edin yoksa 112 Acil Hattını kendim için çoktan aramış olucam:))))Ekli dosyayı görüntüle 267890
Selamlar,
Forum kurallarında sunucu ismi paylaşmak yasak mı emin değilim, bu yüzden burada açıkça yazmıyorum.
Ama ilgileniyorsan Discord üzerinden ekleyebilirsin, başlangıç için yeterli tüm pluginleri sağlayan bir sunucu ismi paylaşabilirim.

Selamlar,
Forum kurallarında sunucu ismi paylaşmak yasak mı emin değilim, bu yüzden burada açıkça yazmıyorum.
Ama ilgileniyorsan Discord üzerinden ekleyebilirsin, başlangıç için yeterli tüm pluginleri sağlayan bir sunucu ismi paylaşabilirim.
Hemen hocam:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl