Çözüldü Sunucuma Ani Lag Giriyor Yardım Edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustafaBingul

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
143
Minecraft
BingulHan

Discord:

BingulHan#4136

Merhabalar öncedende konu aşmıştım herkesin dediklerini yaptım ama halen sorun devam etmekte cpu değiştir dediler cpu değiştirdim çekirdek artırdım cpuda öyle ani oynamalar olmuyor ani lag giriyor çıkıyor TPS 19.90 altına inmez ve pingdede artış yok yardım edin lütfen

tps düşmüyor ama yinede lag giriyor veya ping artmıyor sorun hangi pluginden chunk dediler viev distance düzeltim

Selamlar. Timings raporuna göre aikar'ın optimize başlatma kodunu kullanmıyorsunuz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ayrıca void chest eklentisinde auto-save modülü çok fazla çalışıyor, ya auto-save süresini arttırın, ya da eklentiyi kullanmayın. Eklentinin çok sık save alması yüzünden sunucunuzda ani tps düşüşleri yaşanmaktadır.

Selamlar. Timings raporuna göre aikar'ın optimize başlatma kodunu kullanmıyorsunuz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ayrıca void chest eklentisinde auto-save modülü çok fazla çalışıyor, ya auto-save süresini arttırın, ya da eklentiyi kullanmayın. Eklentinin çok sık save alması yüzünden sunucunuzda ani tps düşüşleri yaşanmaktadır.
Sağolasınız dediklerinizi yaptım sorun düzeldi teşekkür ederim

Kod:
java -Xms10G -Xmx10G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar paperclip.jar nogui
Kod bumu bende kullanmak istiyorum lag oluyor bazende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl