Çözüldü Sunucum Tutmuyor Ne Yapmalıyım ?-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumumuzda reklam yapabilirsiniz bence :D

Galiba Siz Çabaladınız 2 3 Sene Boş Yere Bir Yerden Sonra Tuttu Sunucuların Kapanmasını İstemiyorum :p Binlerce Sunucu 0 Kişi Boşuna Gitmesin :}
Sunucumu 8 9 ay açık tuttum 70 80 onlineden +20 onlineye düşünce kapattım. Ayrıca çabalamaya gerek yok sunucu kaliteliyse zaten oyuncu kendisi geliyor. Siz kendinizi kandırmayın saçma sapan vaatler ile sunuculara online çekip sadece anlık yükseliş yaşatıyor sonra online ve isim kalitesi düşüşü yaratıyorsunuz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen "Reklamcı" dediğin şey kalitesiz insanların seçimi. Sunucularımda reklam yapan kişilerin modemini az patlatmadım :)​
En etkili çözüm. Göz dağı veriliyor saçma sapan sunucu reklamları az oluyor.

Son düzenleme:
Sunucumu 8 9 ay açık tuttum 70 80 onlineden +20 onlineye düşünce kapattım. Ayrıca çabalamaya gerek yok sunucu kaliteliyse zaten oyuncu kendisi geliyor. Siz kendinizi kandırmayın saçma sapan vaatler ile sunuculara online çekip sadece anlık yükseliş yaşatıyor sonra online ve isim kalitesi düşüşü yaratıyorsunuz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

En etkili çözüm. Göz dağı veriliyor saçma sapan sunucu reklamları az oluyor.
He Tamam Kardeşim Öyledir Biz Atıyoruz Ya.

Sunucuna özel sistemler insanların ilgisini çekecektir.

Sistemler artık bir önem taşımıyor bak büyük sunuculara, adam gibi sistemleri yok fakat piyasada yıllardır kaldıkları için oyuncuları 100 den aşağıya inmiyor.

Sunucunuzu inceledim plugin paketini 75tl ye yaptırmışsınız fakat sunucu çok sade yani ne bileyim ilgi çekici değil çok basit klasik bir sunucu gibi görünüyor. O yüzden paketi bir eelden geçirmenizi öneririm. Featherboard mesela hiç ellenmemiş verdikleri gibi duruyor sadece sunucu ismi yazılmış ve maplar cok sade :/
Bro paketi En Özenle yaptırdım. Hangi sistemler var jki bugun huba geçicem.

Sistemler artık bir önem taşımıyor bak büyük sunuculara, adam gibi sistemleri yok fakat piyasada yıllardır kaldıkları için oyuncuları 100 den aşağıya inmiyor.
Haklısın Örnek LCTR Çalıntı Pluginler Var

opskyblock açmamalısın

tek sorum şu kendinize özel eklentiniz varmı kimsede olmayan?

Sunucunun tutmasi için hatasiz bugsuz hilesiz bir plugin paketi. Alınti olmayan mapler. Oyunculari oyunda tutucak eylemler olmasi gerek. Mesela belirli saatlerde ucan tavuklar eventi sandik savasi evento olabilir. Parali reklam vermene gerek yok sen sunucuyu güzel yap zaten dolar sunucu merak etmeyesin :)

Sunucunun tutmasını istiyorsan reklam gerekli. Forumumuza veya herhangi bir youtubera para ile reklam yaptırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl