Çözüldü Sunucum Trollendi yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NightWist90

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Hacianilbaba

Discord:

Discord kullanmıyorum

Sunucum trollendi lav filan koydular tabelaya not bırakmışlar tabelayı kimin koyduğunu nasıl öğrenirim?

öğrenemezsin anca loglardan yetkililerin hariç kimin gm geçtiğini falan görürsün

Logları at bakalım kim yapmış, muhtemelen grief yemişsin. Grief yememek için SecuredNetwork veya IpWhitelist kurman lazım. Forumda detaylı anlatımları var.

Logları at bakalım kim yapmış, muhtemelen grief yemişsin. Grief yememek için SecuredNetwork veya IpWhitelist kurman lazım. Forumda detaylı anlatımları var.
başka bildiğiniz signleri kimin koyduğunu kaydeden bir plugin var mı

Ekli dosyalar

• log.rar
    log.rar
    77,7 KB · Görüntüleme: 39
Hocam ben burada sadece hata yığını görebiliyorum. latest.log u atın oradan bakalım

Kimin yaptığını aramak yerine, Admin - Mod veya blok koyma yetkisi olanların yetkilerini bi an önce alın. Siz de hesabınızın şifresini değişip, grief korumalarını yükleyin. Önünüze gelene op vermeyin. Bunlar benim önerilerim.

Griefprevention eklentisi eğer hayatta kalma bir sunucu ise loglar bunları, ek olarak chatmanager eklentiside logluyor. Ayrıca creative manager kurarak yaratıcı mod eylemlerini kısıtlayabilirsiniz ve sunucu sürümünüze bağlı olarak anti lavacast kurulabilir, ayarlanabilir.

NGINX:
[21:35:57] [Server thread/INFO]: Yang**** issued server command: /gamemode 1 hareh*****
[21:36:03] [Server thread/INFO]: Yang****  issued server command: /gamemode 1 iSak*****
[21:36:07] [Server thread/INFO]: Yang**** issued server command: /gamemode 1 KAD***** ****
[21:36:29] [Server thread/INFO]: KAD***** issued server command: /tpa Yang****
[21:36:34] [Server thread/INFO]: Yang**** issued server command: /tpaccept
[22:03:40] [Server thread/INFO]: default: [Member]iSak*****, [Member]KAD*****, [Member]Van_S*****

Yang**** sizin hesabınız muhtemelen, sunucu adı da o. Muhtemelen hesabınızın şifresi bulunmuş. Bir de bir tavsiye vereceğim pluginlerinizi güncellemeniz iyi olabilir.

Önemli düzenleme : Sunucuya girilirken 188.119.**.1**:30771, 188.119.**.1**:30850 IP adresleri kullanılmış. IP adresleri aynı portlar farklı. 3 gün önce 05.00 - 23.00 aralığında oyuna 1 defa girmişseniz bunu kardeşiniz vs. de yapmış olabilir.

Son düzenleme:
OP'lara girişte şifre eklenebilir. Bunu yapan BLoginStaff plugini vardı eskiden, hâlâ güncelleniyorsa onu kullanabilirsiniz. Ancak, en iyi çözüm düzgün permler ayarlamak ve OP vermekten olabildiğince uzakta durmaktır. Diğerlerinin belirttiği gibi IPWhiteList gibi pluginler de elbet kurulmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl