Çözüldü Sunucum Saldırı Yiyiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasinto5709

Hey Dostum! Barış Getirmeye Geldik.
Elmaslar
123
Minecraft
Yasinto5709

Discord:

yasindev

Arkadaşlar benim 4gb ramlı bir vds im var ve bir yayıncıyla anlaştık yayın açtı işte ortalama 20 kişi fln vardı sunucuda fakat sunucu sürekli çöküp çöküp
durdu sürekli yeni çözümler denedim ama başarısız oldum haliyle yayında baya rezil olduk bida olmaması için önerebileceğiniz eklenti/çözüm vb birşey varmıdır (5 aktifkende vuruyorlar :/) SpigotGuard ve Aegis hariç tüm koruma pluginlerini kurdum lütfen yardım edin.

Sunucuya bot mu atıyorlar?

Sunucun DDoS yiyorsa
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sunucu koruması alabilirsin, düşük bir sunucun varsa bedava paketini kullanabilirsin.

Arkadaşlar benim 4gb ramlı bir vds im var ve bir yayıncıyla anlaştık yayın açtı işte ortalama 20 kişi fln vardı sunucuda fakat sunucu sürekli çöküp çöküp
durdu sürekli yeni çözümler denedim ama başarısız oldum haliyle yayında baya rezil olduk bida olmaması için önerebileceğiniz eklenti/çözüm vb birşey varmıdır (5 aktifkende vuruyorlar :/) SpigotGuard ve Aegis hariç tüm koruma pluginlerini kurdum lütfen yardım edin.
latest.log atarmısın

Sa Öncelikle Benimle Dcden İletişime Geçebilirsin:Murmur#0377
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Plugin Bot Attack İçin
Bu ve
Crash İçin Ama Çok Kolay Bypasslanabilir
Ddos İçin iyi bir hosting lağzım
grief için ise sunucun bunge ise
Öneririm Discorddan İletişime Geçersen Daha Detaylı Konuşuruz

hocam crash saldırısı yapıyorlardır buradan destek alabilirsiniz :)

Selam Crash Atıyorlardır
Pluginini kullanabilirsin. Bot Koruması için
Pluginini kullanabilirsiniz. Eğer Op Alıyorlarsa Bungeecord dışında bütün portları kapatıp ve pluginlerdeki açıkları kapatarak giderebilirsiniz. Extra olarak Log4J Korumasını ekleyebilirsiniz.

Sa Öncelikle Benimle Dcden İletişime Geçebilirsin:Murmur#0377
Plugin Bot Attack İçin
Bu ve
Crash İçin Ama Çok Kolay Bypasslanabilir
Ddos İçin iyi bir hosting lağzım
grief için ise sunucun bunge ise
Öneririm Discorddan İletişime Geçersen Daha Detaylı Konuşuruz
Selam Crash Atıyorlardır
Pluginini kullanabilirsiniz. Eğer Op Alıyorlarsa Bungeecord dışında bütün portları kapatıp ve pluginlerdeki açıkları kapatarak giderebilirsiniz. Extra olarak Log4J Korumasını ekleyebilirsiniz.
Umarım bu iki üye 'UnioAntiCrash' eklentisinin açıklamasını okumaya zahmet eder ve eklentinin kaynak kodunu inceleyip ne kadar kullanılmaması gereken bir eklenti olduğunu kavrar.

Crash koruması configinde hata olabilir dikkat etmen gerekiyor.

Selam Crash Atıyorlardır
UnioAntiCrash eklentisinin yaptığı, minecraft 1.8'de bulunan bir hatayı kapatmaktır.

Saldırı yapıldığını düşündüğün anın/günün log dosyasını paylaşır mısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl