Davete icabet etmek iyidir. Ayrıca kitleni merak etseydi bence baştan yaşını sorardı. :))ben sana yaşımı söyledimmi belki kendi kitlemden bahsediyorum :D
Davete icabet etmek iyidir. Ayrıca kitleni merak etseydi bence baştan yaşını sorardı. :))ben sana yaşımı söyledimmi belki kendi kitlemden bahsediyorum :D
Ya da bir kitleye ulaştıktan sonra geçiş yapmak daha iyi olacaktır.Özel client başlangıçta biraz zorlayabilir. Fakat güzel bir tanıtımla her türlü zorluk aşılabilir bence. Yaptığını sergilemek her zaman daha zordur. Tanıtım için işten iyi anlayan birileriyle anlaşman senin için daha iyi olur. (Tabi tekrar böyle bir projeye el atarsan)
O daha büyük sıkıntı, şuan büyük sunucuların en büyük problemi bu bana sorarsanız. Başlangıçta sistem farklı oluyor, sonra oyunculara client indirin diyince işler karmaşıklaşıyor, indirenlere ödül vs sağlanıyor yine de indirmiyorlar. Çekirdek bir kitle ile başlamak daha mantıklı geliyor.Ya da bir kitleye ulaştıktan sonra geçiş yapmak daha iyi olacaktır.
ne ?Csgo anti hilesi = bilgisayar dosyanızda hile dosyası bulundu lütfen versions klasörünü temizleyip giriniz.
Batuhan Yenidogan#6666
tesekkürlerTutmamasının sebebini Minecraft adına Türkiye oyuncu kitlesinin kaliteden çok çabukluğa ve eğlenceye önem vermesini görüyorum sadece. Yazık olmuş, daha mantıksal ilerletirsen bu işi bence ayrı bir projeyle tutturabilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!