Sunucum neden gerekli ilgiyi görmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinyorelder

The artist
Emektar
Elmaslar
715
Discord İzni
Minecraft
iELDER

Discord:

sinyorelder

10 Ocak tarihinde Towny sunucumun açılışını yaptım ilk başta 6gb ram miktarına sahip bir sunucum vardı ve 120+ kişiyi gördük zorunlu olarak sıra sistemi getirdim ve birçok oyuncuyu bu sebepten ötürü kaybettim gelen bağışlarla ay sonu gelmeden 16gb yaptım ve sabit +70 - 90 arası gördüm ve aktiflik bir anda çöktü ve şuan toparlamıyar bu konuda yardıma ihtiyacım var dostlar sunucumun diğer sunuculardan ayıran birçok özelliği var fakat ilgi bir anda çöktü

Bizi diğer sunuculardan ayıran şeyler;

Antikacı sistemi
Özel Eşyalar ve tarifler
Tılsımlar ...

Sıra sistemi dediğin şey galiba 2b2t deki gibi oyuna girerken bekleme tarzı bir şey galiba.

70 - 90 arası online gördüm diyorsun bunların kaç tanesi discord sunucunda vardı kaç tanesi mesaj atıyordu aktif diğer oyuncularla rekabete giriyordu? Oyuncular eşyalar kasar sunucunun en iyisi olmaya çalışır ama bunu yaparken karşısında eğlenebileceği rakipler ister. Aktifliğin fazlayken oyuncuları discorda sunucusuna çekip belli etkinlik yaparak oyunculardan öneri alarak kalıcı bir kemik kitle yapmalıydın. Şuan oyuncun kaç bilmiyorum ama 20-30 kişilik bir kemik kitlen varsa ne mutlu sana. O kemik kitleyi oturttuktan sonra elbet sunucuya yeni oyuncular gelecektir.

Ayrıca küçük bir öneri sunayım sunucunda yeni farklı bir sürü sistem olabilir ama yeni gelen oyuncular bu sistemlerin varlığından haberdar olmayacaklar. Hali hazırda sistemleri kavramış oyuncularından youtube'a sunucuyu ve sistemlerini kaliteli bir şekilde anlatmaları sağlayacak ödüllü bir etkinlik düzenleyebilirsin. Bu sayede yeni gelen oyuncularda videoyu izleyerek sunucudaki sistemleri öğrenebilirler.

Sıra sistemi dediğin şey galiba 2b2t deki gibi oyuna girerken bekleme tarzı bir şey galiba.

70 - 90 arası online gördüm diyorsun bunların kaç tanesi discord sunucunda vardı kaç tanesi mesaj atıyordu aktif diğer oyuncularla rekabete giriyordu? Oyuncular eşyalar kasar sunucunun en iyisi olmaya çalışır ama bunu yaparken karşısında eğlenebileceği rakipler ister. Aktifliğin fazlayken oyuncuları discorda sunucusuna çekip belli etkinlik yaparak oyunculardan öneri alarak kalıcı bir kemik kitle yapmalıydın. Şuan oyuncun kaç bilmiyorum ama 20-30 kişilik bir kemik kitlen varsa ne mutlu sana. O kemik kitleyi oturttuktan sonra elbet sunucuya yeni oyuncular gelecektir.

Ayrıca küçük bir öneri sunayım sunucunda yeni farklı bir sürü sistem olabilir ama yeni gelen oyuncular bu sistemlerin varlığından haberdar olmayacaklar. Hali hazırda sistemleri kavramış oyuncularından youtube'a sunucuyu ve sistemlerini kaliteli bir şekilde anlatmaları sağlayacak ödüllü bir etkinlik düzenleyebilirsin. Bu sayede yeni gelen oyuncularda videoyu izleyerek sunucudaki sistemleri öğrenebilirler.
devlet yönetiyon sanki parti kur oy verelim reis.

Önerin için teşekkürler kesinlikle deneyeceğim. 1 ay içinde discord sunucusu 600+ kişiye ulaştı

devlet yönetiyon sanki parti kur oy verelim reis.
Emin ol büyük sunucuların çoğu bunları düşünerek sunucularını geliştiriyor. Dikkat edersen sende fark edersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl