Çözüldü Sunucum Kendini Kapatıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Çetin

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba lar Başlıktanda Anlayıcağınıza Göre Sunucum Ne Olduğnu bilmediğim bir nedenden Kapanıyor Log Dosyasını Da Koydum Neden Kapanıyordur hangi plugin Engel Oluyordur Bir Bilginiz Varmı?

Ekli dosyalar

Başlarkenmi kapanıyor? Yoksa Açıkken bir kaç dk sonramı kapanıyor?

Açılırken Kapanıyor Şey Normalde Bu İngilizce bir plugin paketiyidi ben türkçeye çeviridim birk aç eklme yaptım sonundada bukkit ten spigot a geçtim bazı pluginer çakıştı onları sildim sürmülerine günceledim açıncada kendini kaptıyor

Açılırken Kapanıyor Şey Normalde Bu İngilizce bir plugin paketiyidi ben türkçeye çeviridim birk aç eklme yaptım sonundada bukkit ten spigot a geçtim bazı pluginer çakıştı onları sildim sürmülerine günceledim açıncada kendini kaptıyor
Plugin paketinden kaynaklanıyor. Veya spigot sürümünden. İlk öncelikle paketi sil ve : Buradan Mc-trnin plugin paketi paylaşım forumuna gidebilir. Yada plugin paketi aramak istemiyorsan Buradan ise benim konuma gidebilirsin.

Neyse Ben Sil Baştan Yeniden Yapıyım Ama Herhalde AuthMe den Kaynaklanıyor olabilir de Neyse Konu KİLİT

Sorun Authme degil sorun paket bu birkaçı baya var.Sen bence paket yapma

[17:41:17] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins\BarAPI.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidDescriptionException: Invalid plugin.yml

[17:41:17] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins\Friends.jar' in folder 'plugins'

[17:41:17] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins\Friends.jar' in folder 'plugins'

Ram yetmezliği olabilir 1GB'lik sunucuya aşırı yüklendiğinden olabilir.

Teşekür Ederim Sounu Buldum Ama Yeni Hata Çıkarmaya Başladı Onuda Başka Kısma açtım bu kısımda deyil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl