Çözüldü Sunucum için websitesi hostingi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 628
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

Yine ve yeniden herkese merhaba arkadaşlar .
sizlere bir sorum olcaktı lütfen doğru ve eksiksiz cevaplayınız.
ben ****hosttan bir server açıyorum ve bana ilk ay ücretsiz siteveriyorlar fakat bu sitede satılan vipler siteye kredi olarak gidiyor.
bende o yüzden dzgün bir hostingden kendime site açıp paranın direk kartıma gelmesini istiyorum.
böyle birşey mümkün mü bilmiyorum cevaplarsanız sevinirm.
ve bir tane minecraft websitesi açabileceğim hosting önerirseniz benim için mükemmel olacaktır saygılarımla sevgilerimle.
AliEmirBoztaş !
İstedğişim site şekli aşağıdaki gibidir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kendine bir Website Script'i ve bir hosting bulman gerek ayrıca Maxepin gibi bir firmadan ödeme yöntemi alman gerek . Script'i satıcılardan alabilirsin, hosting olarak Uzman veya Alstyr'yi öneriyorum.

Kendine bir Website Script'i ve bir hosting bulman gerek ayrıca Maxepin gibi bir firmadan ödeme yöntemi alman gerek . Script'i satıcılardan alabilirsin, hosting olarak Uzman veya Alstyr'yi öneriyorum.
Teşekkür ederim peki neden .net alan adı .com alan adından daha pahalı bir açıklaması var mı?

Pek bir fikrim yok fakat sanırım ICANN isimli firma .net .com gibi uluslar arası domain'lere fiyat biçip öyle veriyorlar. Tabi araştırman daha iyi sonuç verecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl