Sunucum için uygun makine

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vasiyet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.597
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vasiyet

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
%80 mmorpg tarzı survival sunucusu açmak istiyorum [Sonradan hub] içerisinde custom pluginlerde barınıdıran en aşşa 70+ plugin için nasıl bir makine ve host tercih etmeyelimi ?

Keyubu - Amd Ryzen 9 3900X Min 16GB Ram Bence.

Amd Ryzen 9 3900X 12G Min tercihiniz olabilir

%80 mmorpg tarzı survival sunucusu açmak istiyorum [Sonradan hub] içerisinde custom pluginlerde barınıdıran en aşşa 70+ plugin için nasıl bir makine ve host tercih etmeyelimi ?
discordunu verirmisin

Hangi hostu onerirsin?

:D Kesinlikle Keyubu

sunucum için uygun makine yoktur sunucunuz için uygun spigot vardır

1.8 için Ryzen 9 - Ryzen 7 gibi işlemcilere ihtiyacın yok. Önerim Ryzen 5 3600/3600x gibi bir işlemci kullanman yönünde. E5-2697V2 - x5690 -x5670 gibi işlemcileri de kullanmış birisi olarak söylüyorum. Ryzen 5 3600 işlemciye geçtiğimde sunucunun başlatma hızı yarı yarıya düştü.

Ryzen 5 3600 olan hostingler;
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-> Kullandım güzeldi.
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-> Kullanmadım.

Paran varsa alabileceğin güzel forklar;
-

-

-

Paran yoksa da
kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl