DKrulers03300
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 2
AkuYoh#0616
Hiç bir Bilgili biri birinin kölesi olmaz.! he yardım istersin amenla ama bilgili kişi kendi serverini yürütür + başka sunuculara yardım eder tek. sen burda bildiğin serverle ilgilensin güzel skriptler kodlasın server hatalarını gidersin. tabiri ricayitse sen amele arıyon... ve bu konuyada kimsenin gidiceğini sanmam -_- iyi forumlarselamün aleyküm faction sunucuma usta skripter arıyorum özel tag ve vip permleri ++ fazladan yetki de vericem sunucumuzun gelişimi için yardımcı olması yeter
ulaşmak için skype adresim clashlorsd16 skype vermek yasakmı bilmiyorum ama yasaksa özür dilerim konuyu düzenlerim
İyi Forumlar
AkuYoh#0616
Böyle boşa olta atmak yerine kendin öğren kendi ayaklarının üzerinde dur. xDöyle güzel konuştunki duygulandım harbiden .d bazen bilgili bi kimse can sıkıntısına serverime başlayıp bol bol yardım ediyoda yine çıkar belki :)
Twenor42 #7483
RoocerTR gene katılıyorum çok güzel yazdın ama bilgili insanların %95 inde sv açmak için money yok :D bende de yok mal :)
ben kounumu açıyorum anlamadım dedigindenO Zaman Sohbet Olsun Diyemi Konu Açıyorsun ?
AkuYoh#0616
Twenor42 #7483
skripter aranır çok anlamsız konu.
bir coder veya skripter veya pluginer. alımı olucak. birde üzerine ortak olunca para vericeksin.
düşünsene hocam. adamın sunucusuna ortak olana kadar hiç paran yoksa yada çalışmıyorsan portlu server aç ordan vip alanlarla ilerlet ne diyim.
sonuçta sunucuyu gelir elde etmek için açmıyorsun. elbet 1 2 ay sonra bıkıcan.%95 diğerek bir oran vermişsin hocam. benim merak ettiğim sorun acaba bu oranı verir iken. skripter in veya bir coder in yaşı kaçtır hiç düşünmedin mi. 15~26 arası hep coder. yani aslında %95 i fakir değil. %20 u fakir, %40 si ise tabiri ricayit ise sunucu aşmaya üşeniyor.
Keşke oranlı girmeseydin. herneyse agalar. konu başlığı ney konu nereye gitti. xD iyi forumlar
![]()
AkuYoh#0616
eskiden rezalet serverdi :D hatırlıyon mu ben kapandı diye biliyorum.(hiç paran yoksa yada çalışmıyorsan portlu server aç ordan vip alanlarla ilerlet ne diyim.) İkonia Craft Zamanında tek faction sunucu idi şimdi ne oldi :D
AkuYoh#0616
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!