Çözüldü Sunucum İçin Skin Nasıl Yaparım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rahmetlik Gamer

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
39
Minecraft
TakvaTurk

Discord:

brkctns0#1521

Bir Kaç Güne Kadar Minecraft Skyblock Sunucusu Açacağım Bende Herşeyi Bana Ait Olsun Dedim Yetkililerle Aklımıza Şöyle Birşey Geldi Her Oyuncu Girdiğinde Bizim Tasarladığımız Arkasında JTR Veya J Yazan Bir Havalı Skin Olsun Dedik Bunu Nasıl Yaparız Yapabilirmiyiz ?

Bunu şöyle yaparsın 1 adet premium alıcaksın. Sonra oraya skin koyucaksın, ve skinsreosterter pluginine bu skinin adını yaıcaksın.

Bunu şöyle yaparsın 1 adet premium alıcaksın. Sonra oraya skin koyucaksın, ve skinsreosterter pluginine bu skinin adını yaıcaksın.
Hocam Ben Premium Almadan Yapamazmıyım ? Mesela Kendi Skinimin [crack] İsmini Yazsamda Olurmu ?

Hayır, diye biliyorum

SkinRestorer pluginini indiriniz. Ardından da küçük bir komutla sunucuya giren her kişinin bir komut yazmasını isteyebilirsiniz.

Örn:
Kod:
on join:
    execute player command "skin <skin ismi>"
NOT: <skin ismi> yazan yeri istediğiniz şekilde doldurabilrisiniz.

Burada önemli olan skinrestorer pluginin komutunu çalıştırmak.

SkinRestorer pluginini indiriniz. Ardından da küçük bir komutla sunucuya giren her kişinin bir komut yazmasını isteyebilirsiniz.

Örn:
Kod:
on join:
    execute player command "skin <skin ismi>"
NOT: <skin ismi> yazan yeri istediğiniz şekilde doldurabilrisiniz.

Burada önemli olan skinrestorer pluginin komutunu çalıştırmak.
Dostum zaten bu özellik eklentinin içinde mevcut. Ancak konu sahibinin de belirttiği gibi "premium üyelik" alamazmış.

Kod:
Options:
    skinismi: Alex #Buraya istediğin skinin ismini yaz

on join:
    execute console command "skin %player% {@skinismi}"
Kod @Alpho320 'ye aittir.

Kod:
Options:
    skinismi: Alex #Buraya istediğin skinin ismini yaz

on join:
    execute console command "skin %player% {@skinismi}"
Kod @Alpho320 'ye aittir.

Buna gerek yok plugin in kendi özelliği var zaten.

Yapmak için de dediğimi uygulaman gerek.

Arkadaş diyorki gençler JTR Yazan ya da J yazan bir skin yapmak istiyorum kodlar çok kolay fakat bu skini göstermesi için bir preye o skini yüklememiz lazım o skini atmadan bildiğim kadarıyla hiçbir yolla yapamazsın

Bir premium hesaba yaptığın skini yükleyeceksin ardından SkinRestorer adlı pluginin yükleyip config dosyasından sanırım yanlış hatırlamıyorsam
default skin yada onun gibi birşey var orda steve yazıyor olması gerek onu skini ayarladığın hesabın ismiyle değiştirirsen olacaktır.

Hocam Ben Premium Almadan Yapamazmıyım ? Mesela Kendi Skinimin [crack] İsmini Yazsamda Olurmu ?
Kendi skinini koyabilirsin oraya fakat istediğin şeyi arkasına yazmazsın cracklerde değiştirme gibi bir şansın yok sadece isim çünkü. Bir gün kullandığın ismin hesap sahibi skini değiştirirse tüm oyuncularının skini değişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl