Sunucum için sistem önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Faranquis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.169
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Faranquis

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
İyi günler arkadaşlar yakında opskyblock sunucumu acacagım olan seylerden farklı sistemler var hatta olan seyler olsa bile bunların gelismisleri var sistem önerilerinizi bekliyorum mesela bir opskyblock sunucusuna girseniz ne ilginizi cekerdi fikir önerilerinizi bekliyorum.

Bana göre NPC ile konuştura konuştura geçirtirsen oyuncuları ilk başta değişik bir görüş oluşabilir örneğin girişte bir klan seçtirebilirsen.

Sunucuya Yeni Gelenleri Sıkmadan NPC İle Tanıt Sunucunu

Bana göre NPC ile konuştura konuştura geçirtirsen oyuncuları ilk başta değişik bir görüş oluşabilir örneğin girişte bir klan seçtirebilirsen.
warp bilgi bölümünde 7 adet npc var her konuda bilgi edinebilcekleri daha farklı şeyler bekliyorum ama düşünüp yazdığın için çok teşekkürler

Öyle değil dostum , Giriş te direk NPC ile karşısına çıkacak ve tıklamak ve anlatım zorunlu kılınacak ırk seçecekler anlatabilmişimdir umarım

Öyle değil dostum , Giriş te direk NPC ile karşısına çıkacak ve tıklamak ve anlatım zorunlu kılınacak ırk seçecekler anlatabilmişimdir umarım
Dostum opskyblock sunucusu oldugunu belirttim senin anlatmak istedigin galiba klan sistemi gibi bisey[DOUBLEPOST=1517753563,1517753515][/DOUBLEPOST]
Dostum opskyblock sunucusu oldugunu belirttim senin anlatmak istedigin galiba klan sistemi gibi bisey

menulu jackpot ekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl