Bulundu Sunucum İçin Plugin/Skript Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EminKY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 416
  • Etiketler Etiketler
    yardim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EminKY

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
EminNN

Discord:

Zeroİch02#6617

Ben bir Plugin Veya Skript Arıyorum Sunucumda Yere Koyulan Blokların Bir Süre Sonra Yok Olmasını İstiyorum Örnek Olarak Yere Örümcek Ağı koyacaklar Ve 30 Saniye geçtikten sonra Silinecek Veya Bir Blok Koyulacak 10 dk Sonra Silinecek Gibi Lütfen Yardım edin Sürüm 1.19.3

Ben bir Plugin Veya Skript Arıyorum Sunucumda Yere Koyulan Blokların Bir Süre Sonra Yok Olmasını İstiyorum Örnek Olarak Yere Örümcek Ağı koyacaklar Ve 30 Saniye geçtikten sonra Silinecek Veya Bir Blok Koyulacak 10 dk Sonra Silinecek Gibi Lütfen Yardım edin Sürüm 1.19.3
Örümcek ağı peki envanterine gelecek mi?

Aşağıda yaptığım eklentiyi kullanabilirsin. 1.19 ve üstü sürümler için uyumludur.

Örnek Kullanım:
/blok ekle COBWEB 15s world açık

Komutlar ve Açıklamaları:
/blok ekle [Blok ismi] [Süre] [Dünya] [Açık/Kapalı]
/blok kaldır [Blok ismi]

Süre tanımları;
s = saniye
m = dakika
h = saat
w = hafta

Dünya Tanımı:
[Dünya] kısmına hangi dünyayı yazarsan sadece o dünyada silinir. Birden çok dünya ekleyebilirsin.

"Açık / Kapalı" tanımı;
Açık yaparsan oyuncunun koyduğu blok silindiğinde otomatik olarak envanterine gelir. Kapalı yaparsan gelmez.

Plugin İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virus Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl