KingProtection
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 20
- Puanlar
- 6.410
- Yer
- Aydın
Discord:
vacentiastudios
Merhaba Minecraft topluluğu!
Minecraft sunucum için özel bir client ve launcher arayışındayım ve bu konuda yardıma ihtiyacım var. Özel bir Minecraft clienti ve launcherı için bana yardımcı olabilecek güvenilir ve deneyimli birini arıyorum.
Aşağıdaki kriterlere uyduğunuza emin olun:
Not: Bu proje için bütçe ve süre hakkında ayrıntıları da tartışmak istiyorum. Projeyle ilgili detayları konuşmak için sabırsızlanıyorum.
Teşekkürler!
Minecraft sunucum için özel bir client ve launcher arayışındayım ve bu konuda yardıma ihtiyacım var. Özel bir Minecraft clienti ve launcherı için bana yardımcı olabilecek güvenilir ve deneyimli birini arıyorum.
Aşağıdaki kriterlere uyduğunuza emin olun:
- Deneyim: Daha önce benzer projelerde çalışmış ve Minecraft için özel clientler veya launcherlar geliştirmiş olmanız tercih sebebidir. Referanslarınızı ve daha önce yaptığınız çalışmaları görmek istiyorum.
- Güvenilirlik: Güvenilir ve dürüst biriyle çalışmak istiyorum. Projenin gizliliğine ve güvenliğine önem vermeniz önemlidir. Herhangi bir telif hakkı ihlali yapmadan çalışabileceğinizi garanti etmeniz gerekmektedir.
- Özelleştirme: Minecraft client ve launcherında çeşitli özelleştirmeler yapabilmemiz önemlidir. Modifikasyonlar, optimize edilmiş performans, özel arayüz ve özellikler gibi özelleştirme seçeneklerine sahip olmanız tercih edilir.
- Destek ve İletişim: Proje süresince sürekli iletişim halinde olabilmek önemlidir. İhtiyaçlarımıza hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verebilecek ve herhangi bir sorun olduğunda destek sağlayabilecek birini arıyoruz.
Not: Bu proje için bütçe ve süre hakkında ayrıntıları da tartışmak istiyorum. Projeyle ilgili detayları konuşmak için sabırsızlanıyorum.
Teşekkürler!
Son düzenleyen: Moderatör: