Sunucum için oyun içi tanıtım oluşturdum. Sizce nasıl olmuş?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Besa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geç gördüğüm için özür dilerim 😭

Sıra sıra cevap verecek olursak

1) Forumda yazdığım son 852928 yorumun agresif olduğunu biliyorum ve moderatörlerin gözdesiyim 🤩. Sizin gibilerin saçmalıklarıyla dalga geçmek çok hoşuma gidiyor elde değil.
2) Hazır paketin eline sağlığı olmaz, yıl 2022 her şeyin tutorialı var ve bu yüzden hazır paket olduğunu belirtmek zorunda kaldım. Son yazdığın cümle zırvalığını anlamadım, kendi kafanda bir şeyler yazmışsın. Sunucu tanıtım için kullandığın sistemin aynısının bedava eklentisi bulunuyor?
3) Fetişi geçiyorum, birkaç kişiye ismini sorduğumda geçmişini öğrenmem yeterli oldu '' senin seviyene inmeme gerek yok
4) Konu içerisinde basit yazan hiç bir kelime yok (Benden sonra olan yormok'un yorumuna basit yazmışsın o kadar, oyun içi tanıtım dediğin sunucuyu gösterip sistemleri anlatır. En kötü cümlelerle şurası şu falan diyip geçer, trailer yapmaz)
Ekli dosyayı görüntüle 202076

5) Oyun içi tanıtım dediğin sunucuyu anlatan bir şey olur, en azından yazılarla burası şöyle v.s diye anlatırsın. Rastgele şeyler göstereceksen bu trailer olur, ilk önce ikisi arasındaki farkı youtube'da biraz gezinip araştır.
6) Koca düşünce buhranından sonra sadece efekt eklemeyi düşünebilmişsin 🤡, eklemeni önereceğim şeyler satın aldığın hazır paketin içinde yok o yüzden maalesef öneremeyeceğim :(

Türkiye yolunda başarılar dilerim Besa
Direk 5'inci için yazıyorum. Buyur XD
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kıyamam ya :D trailer -> tanıtım demek. Goggle çeviri kullan ya...

6 içinse peki.... Anlatamayacaksanız bahsetmenize de gerek yoktu.

Diğerlerine gelirsem. Geçmişimde ne varmışta öğrenmişsin aahahaha. Bilsen ne bilmesen ne. Yorumunuzda agresif olduğunu söylemişsin de daha çok çocukça olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ki yorumlarınız hala öyle. Fark ettiniz mi bilmiyorum ama kimse size cevap bile vermeye tenezzül etmiyor. Bende kıyamadığımdan cevap yazıyorum.

Bedava eklenti konusuna gelirsek bedava bulunsun bulunmasın eklentinin ücretli olup olmaması bu konuyla tamamen ilgisizdi. Yani bunun yorumu veya benim kullanıp kullanmadığımı hiçbir şekilde bilemezsiniz. Ayrıca satın aldığım paketin hangi içeriklerini alıp almadığımı da bilemezsiniz. Videoda gördüğünüz kısımla bir paket almış sadece onu kullanıyor gibi bir yargı içinde bulunmanız doğru değil.

Diyeceklerim bu kadar isterseniz yeni yorumlarınızla bu konuya devam edebilirsiniz.

başarılar dostum çok güzel olmuş :-)

Güzel olmuş, başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl