Sunucum için oyun içi tanıtım oluşturdum. Sizce nasıl olmuş?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Besa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Besa

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
59

Discord:

besa3576

Sunucunun ismi nedir? Yetkili arıyor musun?

Mükemmel! İmla hataları düzeltilirse kusursuz olacağını düşünüyorum, kasa tasarımlarını ve hologramlarını da çok beğendim. Ellerinize sağlık, sunucunuzu açtığınızda ziyaretinize geleceğim.

Hazır MC-Market paketini Türkçeleştirip bedava bir eklentiyle tanıtım koymuşsun, Origin Realms mantığı güzel ancak bir şeyler ekleyebilirsin. Npc sistemin sadece rtp atıyor hiç bir şey göremiyorum hazır paketin üstüne, RTP yi daha efektif yapabilirdin ve npc sistemini geliştirmeni öneririm

Ekstra olarak Türklerin sunucu tanıtımını sadece bir şeyler gösterme fetişini anlamıyorum. Bütün yabancı sunucular normal olması gerektiği gibi sunucuyu tanıtırken komutları v.s gösterip neyin ne olduğunu söylüyor ve oyunculara denettiren güzel sistemler yapıyor ancak bizim millet warp kasayı gösterip buna tanıtım diyip oyuncuların bir şeyi öğrendiğini sanıyor.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Mükemmel! İmla hataları düzeltilirse kusursuz olacağını düşünüyorum, kasa tasarımlarını ve hologramlarını da çok beğendim. Ellerinize sağlık, sunucunuzu açtığınızda ziyaretinize geleceğim.
Çok teşekkür ederim. Kasa hologramları hazır bir paketten alınma ama dediğiniz gibi bence de çok güzel <3.

İmla hatalarını da düzelteceğim

Sunucunun ismi nedir? Yetkili arıyor musun?
Sunucumun ismi MineWold

Şuanlık hayatta kalma kısmı yani gördüğünüz kısım açık değil.

Lobi'ye girebilirsiniz.

Yetkili alımlarını sunucuyu bitirdekten sonra yapmayı düşünüyorum.

Gayet güzel olmuş, tebrik ederim.

Devamını ve sunucu açılışını heyecanla bekliyorum!

Güzel olmuş!

Hazır MC-Market paketini Türkçeleştirip bedava bir eklentiyle tanıtım koymuşsun, Origin Realms mantığı güzel ancak bir şeyler ekleyebilirsin. Npc sistemin sadece rtp atıyor hiç bir şey göremiyorum hazır paketin üstüne, RTP yi daha efektif yapabilirdin ve npc sistemini geliştirmeni öneririm

Ekstra olarak Türklerin sunucu tanıtımını sadece bir şeyler gösterme fetişini anlamıyorum. Bütün yabancı sunucular normal olması gerektiği gibi sunucuyu tanıtırken komutları v.s gösterip neyin ne olduğunu söylüyor ve oyunculara denettiren güzel sistemler yapıyor ancak bizim millet warp kasayı gösterip buna tanıtım diyip oyuncuların bir şeyi öğrendiğini sanıyor.
Yorumunuz düzenlendiğine göre artık cevap verebilirim. Öncelikle hazır bir paket kullandığım doğru fakat bu paketin bu yapılanla bir ilgisi yok. Ayrıca satın aldığım paketi de kullanmamda bence bir sakınca yok :D. Eklentinin bedava olup olmadığını bilmemenle beraber bedava olsa ne olmasa ne... Bunun bu konuyla bir ilgisi yok.

Fetiş diyerek ne yaşıyorsun bilmiyorum ama bu kelimeyi doğru kullanmayı öğrenmeni öneriyorum. Bunun yanında bu bir sunucu tanıtımı değil. Oyun içi basit bir tanıtım. *BASİT*. Sana burada oturup tüm sunucuyu anlatacak değilim. Zaten oyuncu sunucuya girdiğinde tek yapması gereken "/" yazması. Neyse konudan sapmadan eleştirin için teşekkür ediyorum. RTP için bir efekt eklemeyi düşünüyorum. Ayrıca NPC sistemini ne açıdan geliştirebilirim ? Bunu da açıklarsanız sevinirim.

Harika gözüküyor ellerine sağlık fakat daha da çekici yapabilirsin. Mesela köylüye karşı cevap verebilir karakter, ışınlanırken efeklendirmeler yapılabilir.

Harika gözüküyor ellerine sağlık fakat daha da çekici yapabilirsin. Mesela köylüye karşı cevap verebilir karakter, ışınlanırken efeklendirmeler yapılabilir.
Teşekkür ederim<3< 3. Cevap meselesini sonraya sakladım şuan basit bir seviyede tutum. Efekt eklemeyi de düşünüyorum.

Harika görünüyor. Tanıtım biterken, sistem oyuncuyu köylünün yanına ışınladığında 4 - 5 saniyelik bir cooldown ekleyebilirsin. Eğer direkt olarak RTP atarsa sistemi pek iyi olmayan arkadaşlar anlık ışınlanmalar zulüm olacaktır.

Harika görünüyor. Tanıtım biterken, sistem oyuncuyu köylünün yanına ışınladığında 4 - 5 saniyelik bir cooldown ekleyebilirsin. Eğer direkt olarak RTP atarsa sistemi pek iyi olmayan arkadaşlar anlık ışınlanmalar zulüm olacaktır.
Teşekkür ederim < 3 Bekleme süresini uzatacağım

Bekleme süresine gözünüze çarpmasına sevindim :D Yani bu konuda çok dikkat etmemiştim

Yorumunuz düzenlendiğine göre artık cevap verebilirim. Öncelikle hazır bir paket kullandığım doğru fakat bu paketin bu yapılanla bir ilgisi yok. Ayrıca satın aldığım paketi de kullanmamda bence bir sakınca yok :D. Eklentinin bedava olup olmadığını bilmemenle beraber bedava olsa ne olmasa ne... Bunun bu konuyla bir ilgisi yok.

Fetiş diyerek ne yaşıyorsun bilmiyorum ama bu kelimeyi doğru kullanmayı öğrenmeni öneriyorum. Bunun yanında bu bir sunucu tanıtımı değil. Oyun içi basit bir tanıtım. *BASİT*. Sana burada oturup tüm sunucuyu anlatacak değilim. Zaten oyuncu sunucuya girdiğinde tek yapması gereken "/" yazması. Neyse konudan sapmadan eleştirin için teşekkür ediyorum. RTP için bir efekt eklemeyi düşünüyorum. Ayrıca NPC sistemini ne açıdan geliştirebilirim ? Bunu da açıklarsanız sevinirim.
Geç gördüğüm için özür dilerim 😭

Sıra sıra cevap verecek olursak

1) Forumda yazdığım son 852928 yorumun agresif olduğunu biliyorum ve moderatörlerin gözdesiyim 🤩. Sizin gibilerin saçmalıklarıyla dalga geçmek çok hoşuma gidiyor elde değil.
2) Hazır paketin eline sağlığı olmaz, yıl 2022 her şeyin tutorialı var ve bu yüzden hazır paket olduğunu belirtmek zorunda kaldım. Son yazdığın cümle zırvalığını anlamadım, kendi kafanda bir şeyler yazmışsın. Sunucu tanıtım için kullandığın sistemin aynısının bedava eklentisi bulunuyor?
3) Fetişi geçiyorum, birkaç kişiye ismini sorduğumda geçmişini öğrenmem yeterli oldu '' senin seviyene inmeme gerek yok
4) Konu içerisinde basit yazan hiç bir kelime yok (Benden sonra olan yormok'un yorumuna basit yazmışsın o kadar, oyun içi tanıtım dediğin sunucuyu gösterip sistemleri anlatır. En kötü cümlelerle şurası şu falan diyip geçer, trailer yapmaz)
1652983902035.png

5) Oyun içi tanıtım dediğin sunucuyu anlatan bir şey olur, en azından yazılarla burası şöyle v.s diye anlatırsın. Rastgele şeyler göstereceksen bu trailer olur, ilk önce ikisi arasındaki farkı youtube'da biraz gezinip araştır.
6) Koca düşünce buhranından sonra sadece efekt eklemeyi düşünebilmişsin 🤡, eklemeni önereceğim şeyler satın aldığın hazır paketin içinde yok o yüzden maalesef öneremeyeceğim :(

Türkiye yolunda başarılar dilerim Besa

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl