Sunucum için logo yapabilecek varmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan !Nothing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 639

!Nothing

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Merhabalar.Sunucum için logo yapabilecek varmı ? Sunucumun İsmi Anivia Network. Teşekkürler

Ücretsiz logo yapan çok az kişi var belkide yoktur o yüzden para ile yaptırmanı tavsiye ederim @Creative Spects 'e eğer çok bütçen yoksa
Rivel Team'ı çıkardığı yani @Avelis 'in logosunu satın alabilirsin 10 tl gibi bir fiyatı var bütçesi olmayanlar için yapılan efsane bir logo.

logo2.png

Yani 10 lira gibi bir bütçen varsa böyle birşey almanı tavsiye ederim.

Ücretsiz logo yapan çok az kişi var belkide yoktur o yüzden para ile yaptırmanı tavsiye ederim @Creative Spects 'e eğer çok bütçen yoksa
Rivel Team'ı çıkardığı yani @Avelis 'in logosunu satın alabilirsin 10 tl gibi bir fiyatı var bütçesi olmayanlar için yapılan efsane bir logo.

Ekli dosyayı görüntüle 105546

Yani 10 lira gibi bir bütçen varsa böyle birşey almanı tavsiye ederim.

Katılıyorum, Ücretsiz tasarım yapan mesela örnek veriyorum 100 kişiden toplasan 1 kişi bile etmez, Bütçen küçük rakamlarsa arkadaşın önerdiği kişilerden tasarım alman çok mantıklı olur, yine sen bilirsin herkes ayrı düşünebilir.

Merhaba, eğer isterseniz ben size güzel bir logo yapabilirim. Discord iletişim adresim; Yiğit Efe Okur#8397

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl