Sol Reklam

Sunucum için kaliteli hosting arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

noview

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Puanlar
2.045
Yer
izmir
Minecraft
Noview

Discord:

noview.

daha önceden kullandığınız ve memnun kaldığınız ilgili bir ekibi olan ve lag ping sorunu olmayan bir hosting arıyorum

daha önceden kullandığınız ve memnun kaldığınız ilgili bir ekibi olan ve lag ping sorunu olmayan bir hosting arıyorum
Çoğunda lag problemi yok. Sunucu lag sorunu da ne yapıcağına bağlı.

Çoğunda lag problemi yok. Sunucu lag sorunu da ne yapıcağına bağlı.
zamanında çok çektim 1 hostingden. Lag pingi araya sıkıştırdım illa vardır böyle sorunlu hosting diye senin kullandığın var mı önerebileceğin

Aktif olarak keyubu kullanmaktayız memnunuz :)

Merhaba @noview ;

Minecraft sunucunuzda bizi tercih edebilirsiniz. Sunucularımızda temiz sanallaştıma yaparak en yüksek performansı size sağlıyoruz. Performans paketimizde Ryzen 9 5950x kullanıyoruz. Standart paketlerimizde ise Yeni nesil işlemci E5-2697v2 kullanıyoruz. Sunuculara herhangi bir limitleme koymuyoruz. Koruma altyapımız olarak Juniper Router ve Mikrotik Firewall RouterOS gibi kaliteli cihazlar kullanarak bilinen ve bilinmeyen tüm atakların önüne geçmekteyiz.​
Üstelik Mineraft hizmeti alan müşterilerimize "Website Scripti, Konu Tasarımı, Alt alan adı, Logo Tasarımı, Mysql Sunucusu ve plugin paketi gibi +6 adet hizmetimizi ücretsiz olarak sağlamaktayız.​
Uygun fiyat politikası ile birilikte sizlere en iyi deneyimi yaşatmaya devam hazırız Hostabil Ryzen 9 5950X ve Yeni nesil işlemci İntel E5-2697v2 suncularımız ile birlikte sizi özel hissetirmeye hazır.​

1 Hafta Ücretsiz Deneme VDS Hizmeti Veriyoruz Dilerseniz Yardımcı Olabiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı