Çözüldü Sunucum için iyi bir anticheat arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arex Network

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
Efoxion

Discord:

Efoxion#1707

Şu anda matrix ve vulcan anticheat'e sahibim, matrix bazen yanlış algıladığı için sadece vulcan kullanıyorum.
Fakat yinede vulcan'ı yeterli bulmuyorum veya sadece vulcan'ı yeterli bulmuyorum, ve güçlü bir anticheat arıyorum.
Bütçe konusunda hiçbir sorunum yok 200$ - 300$ ücretlerinde bir anticheat bile alabilirim, ödeme yolu da farketmiyor, paypal ile de ödeyebilirim.
Güçlü bir anticheat öneriniz var ise veya Vulcan'ın yanında kullanabileceğim bir anticheat öneriniz var ise iletirseniz sevinirim.
Ve özel anticheat yapabilecek arkadaşlar yazarsa memnun olurum.
Discord: Efoxion#1707 veya Rewortan#1707

Spartan Advanced deneyebilirsiniz bir de sizin için biraz bakındım da gayet güzel olduğu söylenior

bana göre spartan sadece bir çöp.
şuan yorumları okuyorumda vulcandan daha cok tavsiye ediyorlar yüzdelik olarak kullanım ve beğenme oranı daha yüksek hiç kullanmadığım için yorum yapamicam ama biraz daha detayli arastirabilirsiniz isterseniz

Vulcan veya spartanın iyi olduğunu biliyorum, bence spartan iyi değil ve vulcan harici istedim, herkes vulcan öneririm yazmış
Çok güçlü bir anti hile istiyorum.

Şu anda matrix ve vulcan anticheat'e sahibim, matrix bazen yanlış algıladığı için sadece vulcan kullanıyorum.
Fakat yinede vulcan'ı yeterli bulmuyorum veya sadece vulcan'ı yeterli bulmuyorum, ve güçlü bir anticheat arıyorum.
Bütçe konusunda hiçbir sorunum yok 200$ - 300$ ücretlerinde bir anticheat bile alabilirim, ödeme yolu da farketmiyor, paypal ile de ödeyebilirim.
Güçlü bir anticheat öneriniz var ise veya Vulcan'ın yanında kullanabileceğim bir anticheat öneriniz var ise iletirseniz sevinirim.
Ve özel anticheat yapabilecek arkadaşlar yazarsa memnun olurum.
Discord: Efoxion#1707 veya Rewortan#1707
Hypixel Korumasına benzer bir anticheat var çok fazla denemedim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Vulcan'a göz gezdirebilirsiniz, bildiğim kadarıyla iyi bir eklenti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl