Sunucum için hangi website firmasını kullanmalıyım sıkıntı yaşamayacağım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SkynoraNW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 337
Kusura bakmayın ama buna katılmıyorum. Ufacık bir dikkatsizlik sistemin en hatasız-stabili-sorunsuz seviyesini yükseltip indirebilir. Bu benim bahsettiğimse ne gibi sorunlara yol açıyormuş. Mesela bu forumdaki editöre resim yüklenirken SVG içeriğini sanitize ediyor. Leaderos neden bunu yapmıyor? Ya bir düşünün siz geliştirici olsanız bunu aklınıza getirmez miydiniz?

Ayrıca leaderos kullanırken Leaderosconnect eklentisini kullanmak sunucuma websiteden komut almak için ekstra bir api'den veri topladıkları mı dersin bir hostingle sorun yaşayıp kendi hostinglerinde barınan websitelerinden korumalarına eklememek için tartışma çıkarıp subneti blackhole'ye mi eklemelerini dersin (hatta erişim sorunları yaşadım bu yüzden eklenti çalışmıyor çünkü) o gün o yönetim panellerindeki tüm verilerin çalındığınada şait oldum mu dersin.

Diğerleri emin ol bunları yaşatmamıştır
hacı dediğin açık yönetici panelinden yüklemede değilmiydi

hacı dediğin açık yönetici panelinden yüklemede değilmiydi
Diğer yazılımdı onda admin kısmı firmanın kendi alan adlarında cookieleri bulunursa tüm sitelere erişilebilir. Bak buda leaderos forum, öneri, duyuru ve destek kısmında editördeydi. Daha bir kaç tane kayıt daha var arkadaşım atmıştı.

1781137162271.webp
1781137129247.webp
1781137144449.webp

Diğer yazılımdı onda admin kısmı firmanın kendi alan adlarında cookieleri bulunursa tüm sitelere erişilebilir. Bak buda leaderos forum, öneri, duyuru ve destek kısmında editördeydi. Daha bir kaç tane kayıt daha var arkadaşım atmıştı.

Ekli dosyayı görüntüle 289477Ekli dosyayı görüntüle 289475Ekli dosyayı görüntüle 289476
Leaderos bildiğim httpOnly cookie kullanıyordu yada kullanması gerekiyordu öyle değilmi?

hadi canım kendi domainlerini cookie listesinemi ekliyorlar?

Kusura bakmayın ama buna katılmıyorum. Ufacık bir dikkatsizlik sistemin en hatasız-stabili-sorunsuz seviyesini yükseltip indirebilir. Bu benim bahsettiğimse ne gibi sorunlara yol açıyormuş. Mesela bu forumdaki editöre resim yüklenirken SVG içeriğini sanitize ediyor. Leaderos neden bunu yapmıyor? Ya bir düşünün siz geliştirici olsanız bunu aklınıza getirmez miydiniz?

Ayrıca leaderos kullanırken Leaderosconnect eklentisini kullanmak sunucuma websiteden komut almak için ekstra bir api'den veri topladıkları mı dersin bir hostingle sorun yaşayıp kendi hostinglerinde barınan websitelerinden korumalarına eklememek için tartışma çıkarıp subneti blackhole'ye mi eklemelerini dersin (hatta erişim sorunları yaşadım bu yüzden eklenti çalışmıyor çünkü) o gün o yönetim panellerindeki tüm verilerin çalındığınada şait oldum mu dersin.

Diğerleri emin ol bunları yaşatmamıştır
Yazılım sektöründe hatalar her zaman olur. Ben şahsen en hatasız olarak LeaderOS'u görüyorum.

Leaderos şuan en çok tercih edilen. Şahsen ben pek sevmiyorum. Minexon destek ve güncelleme harici olarak herhangi bir sorun yaşamadım. Kendi hostinginize minexon kuracaksanız pek bir sorun yaşamazsınız.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl