Sunucum İçin Firma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan recklesstr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 601
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

recklesstr

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ReckleSs

Discord:

recklesstr

Merhabalar, Türkiye'nin en sağlam geliştiricilerine sahip bir ekip olarak minecraft sunucumuzu açacağız ve bu süreçte performans ve destek sorunu yaşamayacağımız bir firma ile çalışmak istiyoruz. Firma önerilerinizi beklerim.

Merhabalar, Türkiye'nin en sağlam geliştiricilerine sahip bir ekip olarak minecraft sunucumuzu açacağız ve bu süreçte performans ve destek sorunu yaşamayacağımız bir firma ile çalışmak istiyoruz. Firma önerilerinizi beklerim.
Exoras.

Kesinlikle Exoras .d

@EXORAS tavsiye ederim.

Merhaba,

Treas Host olarak size Ryzen 9 7950X ve 2x Xeon E5-2699v4 sunucularımızla İstanbul Datacasa lokasyonunda yardımcı olmak isteriz. Detaylı konuşmak isterseniz Discord sunucumuza katılabilirsiniz.

Site ->
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord ->
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarla,
Treas Host Bulut ve Bilişim Hizmetleri

Webriva'yı tavsiye ederim. Webriva da Fiziksel ve vds hizmetim bulunmakta, her ikisinde de henüz sorun yaşamadım.
Kaliteli, ilgili ve hızlı bir hosting.

Treas'ın hizmet kalitesinden memnunum, spesifik durumlarada yardımcı oluyorlar. Daha üst kalite bir hizmet ve profesyonellik istiyorsan Glory Hosting Solutions tavsiye ederim. Sahibini tanıyorum ve piyasadaki çalışmaya en mantıklı adamlardan birisi. GHS hizmet kalitesinde 10/9, Treas 10/8.5 gibi puanlayabilirim. Hizmet kalitesi derken ulaşılabilirlik, ek çözümler v.s. Fiyat performans olarak eşit gibiler ancak treas bir tık önde, tabii bu tartışılabilir bir konu çünkü ghs epyc işlemci satıyor. İki hosting'de oversell yapmıyor. Bu ikisi dışına çıkma derim, diğer hosting firmaları bana iyi gözükmedi. ulCloud direk kullanma, sahibi profesyonel değil ve kesinlikle çöp bir hizmet öncesi destekleri oldu bana. Exoras kullanmadım ancak hizmet öncesi destekleri kötü değildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl