ByVoxar
ByVoxar
bulent0
Merhaba! Oraxen ile uyumlu çalışan ve kendi para birimini tanımlayabileceğin en iyi seçenek EcoBits veya RedisEconomy olabilir. Ama en yaygın ve stabil çözüm şu şekilde:Merhabalar forum sakinleri, yaptığım sunucu için bir ekonomi plugini arıyorum ama düzgününü bulamadım fikirlerinize açığım, oraxen kullanarak kendi para birimimi yaptım ve o para birimini tanımlayabileceğim plugin arıyorum.
baksters_
sunucu 1.21.1 olacak, şuan zaten vault + essentialsx kullanıyorum. tokenmanager tam olarak ne işe yarıyor açıklar mısın?Merhaba! Oraxen ile uyumlu çalışan ve kendi para birimini tanımlayabileceğin en iyi seçenek EcoBits veya RedisEconomy olabilir. Ama en yaygın ve stabil çözüm şu şekilde:
Vault + EssentialsX kombinasyonunu kur, ardından Oraxen'deki custom item'ını para birimi olarak tanımlamak için PlayerPoints veya TokenManager pluginini kullanabilirsin. TokenManager özellikle bu iş için biçilmiş kaftan, kendi sembolünü ve ismini tam istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.
Hangi Minecraft sürümünü kullanıyorsun? Ona göre daha net öneri yapabilirim.
bulent0
Farm vb. ürünlerden elde edilen paranın (vault+essentialsx) yanı sıra ayrı bir para birimi olarak kullanabilirsin. Örneğin etkinlik ödülü olarak verebilir, belirli bossların ödülü olarak verebilir, token shop tarzı bir menü oluşturup çeşitli ürünler satabilirsin. Normal para biriminden daha değerli bir hale geliyor. Sunucuda p2w kontrolünü sağlayabilirsin. Bu eklentiyle oyunculara bir hedefde belirlemiş olursun.sunucu 1.21.1 olacak, şuan zaten vault + essentialsx kullanıyorum. tokenmanager tam olarak ne işe yarıyor açıklar mısın?
baksters_
Teşekkür ederim kankam hallettim dediğin şekilde yardımın için sağol.Farm vb. ürünlerden elde edilen paranın (vault+essentialsx) yanı sıra ayrı bir para birimi olarak kullanabilirsin. Örneğin etkinlik ödülü olarak verebilir, belirli bossların ödülü olarak verebilir, token shop tarzı bir menü oluşturup çeşitli ürünler satabilirsin. Normal para biriminden daha değerli bir hale geliyor. Sunucuda p2w kontrolünü sağlayabilirsin. Bu eklentiyle oyunculara bir hedefde belirlemiş olursun.
bulent0
Rica ederim ne demek ☺Teşekkür ederim kankam hallettim dediğin şekilde yardımın için sağol.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!