Çözüldü SUNUCUM İÇİN BİRKAÇ HATA ALIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xiaoNN0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 656
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xiaoNN0

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
xiaoNN

Discord:

! xiaoNN#4776

Merhabalar! Sunucumda birkaç adet hata alıyorum ve nasıl çözeceğim hakkında bir sonuca varamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sunucu 1.20.1, Java 17 ile VDS üzerinde çalışıyor.

Merhabalar! Sunucumda birkaç adet hata alıyorum ve nasıl çözeceğim hakkında bir sonuca varamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sunucu 1.20.1, Java 17 ile VDS üzerinde çalışıyor.
[ModernPluginLoadingStrategy] Could not load 'plugins\WorldGuardExtraFlags.jar' in 'plugins'

[SmartCore] Error initializing plugin 'SmartCore.jar' in folder 'plugins'

[CombatLogX] An expansion failed to load because an error occurred.

[Essentials] You are running an unsupported server version!

Hataları ile karşılaşıyorsunuz sanırım siz sürüm değişikliği yaptınız. Ne yaptığınızı yazar iseniz detaylı yardımcı olabiliriz.

NOT: Genellikle bu tür eklentiler aynanda hata verdiklerinde sürümlerden kaynaklıdır (tabi siz yöneticiler bir şey yapmadıysanız)

Dediğim gibi mesela bu sürüm değişikliğide şu şekilde oluyor;

Örnek olarak eski kullandığınız paket 1.8 ama siz onun spigotunu ( jar) klasörünü 1.16.5 yapmışsınızdır bu sebebten hata veriyordur.

Aslında paket olarak yabancı bir satıcıdan satın aldım. 1.19.4-1.20.2 sürümleri arasında geçerli olarak bilgi geçtiler. Ben ise 1.20.1 sürümünde çalıştırdım ve ekstra birkaç hata daha aldım fakat onları düzelttim. Bunları ise artık kafam almadığından mı nasıl düzeleceğini anlamadım. Satıcı ile iletişime geçtim, cevap bekliyorum. İşler hızlansın diye buraya yazdım.

Aslında paket olarak yabancı bir satıcıdan satın aldım. 1.19.4-1.20.2 sürümleri arasında geçerli olarak bilgi geçtiler. Ben ise 1.20.1 sürümünde çalıştırdım ve ekstra birkaç hata daha aldım fakat onları düzelttim. Bunları ise artık kafam almadığından mı nasıl düzeleceğini anlamadım. Satıcı ile iletişime geçtim, cevap bekliyorum. İşler hızlansın diye buraya yazdım.
Yani sorununuz yok mu?

Her şeyi çözdüm fakat şimdi ise npcler gözükmüyor. /pl yazınca ise sorun yok gözüküyor.

Her şeyi çözdüm fakat şimdi ise npcler gözükmüyor. /pl yazınca ise sorun yok gözüküyor.
Nasıl yani /pl yazınca NPC eklentisi gözüküyor ama komut olarak mı gözükmüyor veya /npc create felan yapınca yada yaptıktan sonra mı gözükmüyor yazar isen yardımcı olabilirim.

Merhaba, yardım ve destek konunuzda 3 gündür etkileşim bulunmamaktadır. Gelen yanıtlar üzerinden yardım aldığınız konunuz çözüldüyse, konu içerisinde belirterek "çözüldü" olarak işaretleyiniz. Gereken şartlar sağlanmazsa konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl