Çözüldü Sunucum hata vermeden kapanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PieCat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 503
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onu anladım da sunucu 1.16.5 onun için java 16 kullanıyorum pluginler java 19 istiyor onu nasıl ayarlayacağm?
java 21 kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz. Minecraft taban olarak java 23 e geçmediği için sorun veriyor olabilir.

flagı ekledim ama olmadı hala
Could not load 'plugins\ViaVersion-5.2.0.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: java.lang.UnsupportedClassVersionError: com/viaversion/viaversion/ViaVersionPlugin has been compiled by a more recent version of the Java Runtime (class file version 61.0), this version of the Java Runtime only recognizes class file versions up to 60.0
Could not load 'plugins\Towny-0.101.0.0.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: Unsupported API version 1.19
ve
Could not load 'plugins\AuctionMaster-4.1.3.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: java.lang.UnsupportedClassVersionError: me/qKing12/AuctionMaster/AuctionMaster has been compiled by a more recent version of the Java Runtime (class file version 61.0), this version of the Java Runtime only recognizes class file versions up to 60.0

hatalarını alıyorum java 16dan ayrı olarak java 23 yüklü onu kullanması lazım dimi

ViaVersion -
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ViaBackwards -
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ViaRewind -

Java8 ile Java16 arasında bir java sürümü kullanıyorsan bu sürümleri indirmelisin.

ViaVersion -

ViaBackwards -

ViaRewind -

Java8 ile Java16 arasında bir java sürümü kullanıyorsan bu sürümleri indirmelisin.
mc 1.21 giriş yapabilecek mi peki bu sürümleri kullanırsam?

bazı pluginlerin 1 yada 2 esski sürümlerini yüklemek sorunumu çözdü teşekkür ederim yardım eden herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl