Çözüldü Sunucum Hata Verıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KonsolCraftTR

Play.KonsolCraftr.Tk
Elmaslar
212
Minecraft
ByKonsol

Discord:

Konsol.Artz#5992

arkadaşlar Sunucumu başlatınca şöyle bir hata alıyorum
69585

Java silip yeniden kurup dener misin?

Sorun Java'dan kaynaklı. Java'yı programlar ve özellikler ögesi içerisinden silmeyi dener misin?

Sorun Java'dan kaynaklı. Java'yı programlar ve özellikler ögesi içerisinden silmeyi dener misin?
javayı sılıyımmı ve neredekılerı sılıyım neredekıler kalsın birsuru java var

?? ne yazdınız anlamadım ben nerden siliyim javayı

?? ne yazdınız anlamadım ben nerden siliyim javayı
Javayı; denetim masasından program ve özellikler kısmından silmelisiniz. ve javayı bilgisayarınıza en uygun olanı, onun en son sürümünü indirmeyi ihmal etmeyin.

Sorun çözüldü mü?

Denetim Masasından, program kaldır seçip, Java'yı bulup, silebilirsin. Bulamassan söyle.

Denetim Masasından, program kaldır seçip, Java'yı bulup, silebilirsin. Bulamassan söyle.
javayı sılıyorum da heryerde java var javayı sadece denetım masasındanmı sılıcem gerı dosyaları kalmıyaakmı

javayı sılıyorum da heryerde java var javayı sadece denetım masasındanmı sılıcem gerı dosyaları kalmıyaakmı
Anlatmışlar ama anlamamışsın galiba daha açıklayıcı anlatayım.
Denetim masasına giriyorsun.Program ekle veya kaldıra giriyorsun.Orada javayı bulup kaldırıyorsun.Zaten pcdeki tüm javalar gitmiş oluyor.Sonrada yenisini indiriyorsun tekrardan.Pc sürümüne en uygununu.

Eğer müsaitsen discord gel yardımcı olayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl